19 Nisan 2024 Cuma

AMAN DİKKAT ISPARTA İÇİN FLAŞ UYARI !

AMAN DİKKAT ISPARTA İÇİN FLAŞ UYARI !

Isparta

Meteoroloji'den Antalya, Muğla, Isparta ve Burdur'da, yüksek sıcaklık ve düşük nem dolayısıyla orman yangınlarına karşı dikkatli olunması uyarısı yapıldı.

SICAKLIKLAR 40 DERECE CİVARINDA

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Antalya Bölgesel Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan açıklamaya göre, bölgede yarın hava sıcaklığının sahil kesiminde 2 ila 4 derece azalması bekleniyor.

Sıcaklığın en yüksek Antalya'da 36, Muğla'da 38, Burdur'da 39, Isparta'da 37, Bodrum ve Fethiye'de 40, Marmaris ile Datça'da ise 38 derece olacağı tahmin ediliyor.

ORMAN YANGINLARI İÇİN KRİTİK UYARI

Rüzgarın Sabah kuzey ve batı, öğle saatlerinden itibaren güneybatı yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette eseceği öngörülüyor.

Batı Akdeniz'de, yüksek sıcaklık ve düşük nem nedeniyle meydana gelebilecek orman yangınları ile olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli davranılması gerektiği uyarısında bulunuldu

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

MAHMUT AKSU

03 Temmuz 2017 Pazartesi 11:27

Sütçüler ilçesi Yeşilyurt köyü Karadağ mevki. DİKKAT. Alan önceki yıllarda 2 defa 1 gün ara ile yakıldı. ama başarı sağlanamadı. Dağlara bakınca gözlerinin etrafında dolar lar çakanlara dikkat edelim. Doğa katliamcılarının giremediği orman tepe kapalılık oranının % 100 olduğu tek alan. Eğer orman sıklığı % 71 altına düşmeliki mermer ocağı açılsın. bu nasıl olacak ya ormanı yakacaksın, yada orman müd.lüğü orada orman kesim kararı alarak ormanı yok edecek. lütfen yanmadan tedbir alalım.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR