18 Nisan 2024 Perşembe

AMACIMIZ ETKİN MÜCADELE

Isparta İl Emniyet Müdürü Halil Altan gazetecileri makamında ağırladı. Altan ”Hedefimiz en güvenli ve yaşanabilir şehir olmak için tüm bilgi ve teknolojik kaynaklardan faydalanarak, suç önleyici tedbirler almak, toplum destekli projeler çalışmalar geliştirmek ve halkımızın güvenliğini en üst seviyede sağlamaktır.”dedi.

Isparta

Son çıkan Emniyet Müdürleri Kararnamesiyle Isparta’ya atananHalil Altan, dün makamında basın mensuplarını misafir etti.

Isparta İl Emniyet Müdürü Halil Altan gazetecileri makamındaağırladı. Altan ”Hedefimiz en güvenli ve yaşanabilir şehir olmak için tüm bilgive teknolojik kaynaklardan faydalanarak, suç önleyici tedbirler almak, toplumdestekli projele çalışmalar geliştirmek ve halkımızın güvenliğini en üstseviyede sağlamaktır.”dedi. Medyanın gücüne dikkat çeken Altan” Sizler bizimışığımızsınız, gerçekleşen suçlarda, suçun failleri teknolojik imkanlardan dafaydalanılarak en kısa sürede yakalanıp adli mercilere teslim edilmekte;suçluların kısa sürede yakalanması vatandaşların polise olan güveniniartırmaktadır.”dedi. Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan dagazetecilerin her zaman kamuoyunu bilgilendirmek için kamu görevi yürüttüğünedikkat çekerek "Bizler her zaman polisimizle birlikte kentin dahayaşanabilir, daha güvenli olması için görev yapıyoruz. Yeni Emniyet MüdürümüzHalil Altan'a da Isparta'da başarılar diliyoruz" ifadelerini kullandı.

HEDEFİMİZ EN GÜVENLİVE YAŞANABİLİR ŞEHİR OLMAK

Emniyet Müdürü Halil Altan, şehir kamuoyuna da mesaj vererekşu açıklamada bulundu; “Isparta İl Emniyet Müdürlüğü olarak, vatandaşlarınhuzur ve güvenliğini sağlamak için mevcut imkanlar çerçevesinde hizmetlerimizaralıksız olarak devam etmektedir. Hedefimiz en güvenli ve yaşanabilir şehirolmak için tüm bilgi ve teknolojik kaynaklardan faydalanarak, suç önleyicitedbirler almak, toplum destekli projeli çalışmalar geliştirmek ve halkımızıngüvenliğini en üst seviyede sağlamaktır. Gerçekleşen suçlarda, suçun failleriteknolojik imkanlardan da faydalanılarak en kısa sürede yakalanıp adlimercilere teslim etmekte; suçluların kısa sürede yakalanması vatandaşlarınpolise olan güvenini artırmaktadır. Toplum Destekli Polislik projeleri ilehalkın polise olan güvenini artırmak, yapılan trafik uygulamaları ile yolkullanıcılarının trafik kurallarına uyması sağlanarak trafik kazalarını en azaindirmek, ilimizde öğrenim gören öğrencilere terör, uyuşturucu ve zararlıalışkanlıkla konularında seminer ve dersler verilerek bilgilendirmek, suçlarlamücadele etme konularında yeni yöntemler geliştirerek suçlar ve suçlularlaetkin mücadele etmek temel amaçlarımızdandır” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR