19 Mart 2024 Salı

ALZHEİMER HASTASI YAŞLI ADAMIN PARÇALANMIŞ CESEDİ BULUNDU

ISPARTA'nın Yalvaç İlçesi'nde 'Bankaya gidiyorum' diye evden çıkan ve bir daha haber alınamayan alzheimer hastası 71 yaşındaki Mehmet Tekeli'nin ormanlık alanda parçalanmış cesedi bulundu. Cesedin, sokak köpekleri ya da yabani hayvanlar tarafından parçalandığı ihtimali üzerine duruluyor.

Isparta

Yalvaç'a bağlı Leblebiciler Mahallesi'nde yalnız yaşayan Mehmet Tekeli, 8 Kasım Çarşamba günü 'Bankaya gidiyorum' diyerek evden çıktı. Mehmet Tekeli'nin karşı dairesinde oturan oğlu Ramazan Tekeli, babasından haber alamayınca durumu polise bildirdi. 3 yıldır alzheimer rahatsızlığı yaşadığı belirtilen Mehmet Tekeli'nin bulunması için çalışma başlatıldı. Jandarma ekiplerinin yanı sıra Isparta Valiliği Afet ve Acil Durum (AFAD), Eskişehir AFAD ve vatandaşlar kırsal alanda arama yaptı. Dedektör köpeklerin de kullanıldığı arama çalışmalarında drone ile havadan destek verildi ancak ekiplerin çabaları sonuç vermedi.

PARÇALANMIŞ HALDE BULUNDU

Arama kurtarma ekiplerinin çalışmaları sürerken, Mehmet Tekeli'nin cesedi, dün saat 16.30 sıralarında ilçe merkezine 3 kilometre uzaklıktaki Bağlar mevkiinde mantar toplamaya giden 60 yaşındaki Bayram Elbengili tarafından bulundu. Haber verilmesi üzerine gelen jandarma ve 

sağlık ekiplerinin incelemesinde Mehmet Tekeli'nin cesedinin parçalandığı, her iki kolu ve sol bacağının ise yerinde olmadığı tespit edildi. Ekipler, Tekeli'nin başını ise gövdesinden 3 metre ileride parçalanmış halde bulundu. Ekipler, Tekeli'nin ceket, ayakkabı ve çoraplarının ise düzgün bir şekilde çıkarılmış halde bedeninden 5 metre ileride buldu. Tekeli'nin üzerindeki bir miktar paranın ise ceket cebinde olduğu belirlendi. Arama kurtarma ekipleriyle babasını bulmak için çalışmalara katılan Ramazan Tekeli, babasının cansız bedenini gördüğünde uzun süre gözyaşı döktü.

"ÇOĞU UZVU YOKTU, KORKTUM"

Cesedin bulunduğu yere yakın kır evinde oturan Bayram Elbengili, saat 16.30 sıralarında mantar toplamaya gittiğini, yürüdüğü sırada dere içerisinde çoğu uzvu olmayan cesedi gördüğünü, korktuğunu ve hemen eve gelerek jandarmaya haber verdiğini belirtti.

Mehmet Tekeli'nin cesedi, incelemelerden sonra otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. Tekeli'nin cesedinin sokak köpekleri ya da yabani hayvanlar tarafından parçalandığı ihtimali üzerinden duruluyor.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Anonim user

21 Kasım 2017 Salı 19:21

Bence Kent ormanina elinizde silah olmadan ne piknik ne gezmeye gidin.Silahziz olarak bu hayvana yakalanmak =Tüm kemiklerinizin kirlip koparilmasina esttir.Umarim o hayvan deildir. Çizgili sirlani "Tramem çizgili sirtlan" googlede aratarak bilgi sahibi olabilirisniz

Anonim user

21 Kasım 2017 Salı 19:16

Gercektende feci bir olay.Bunu yapan hayvan otopsi raporundan sonra belli olur.Ne kurt ne kopegin cenesi huzuv koparacak kadar guclu deildir.Benim dusuncemle ya ayi ya çizgili sirtlan yapmistir çizgili sirtlan turkiyede yasan nadir bir irktir .Bolgede guvenlik tedbiri alinmalidir. Umarim bu hayvan birini daha parcalamaz.

lale

17 Kasım 2017 Cuma 16:03

adam 3 yıldır alzheimermiş oğlu nasıl kendi başına gitmesine izin verebiliyor şaşırdım

sokak köpekleri yapmaz

17 Kasım 2017 Cuma 00:28

canavar tipi bir hayvandır o ne demek kol ve bacakları parçalamış uf uf uf kafa 5 metre ilerde allah sakınsın o bölge halkı dikkat etmeli demekki aç kalan canavar yalvacada iner.

Huzur

16 Kasım 2017 Perşembe 16:46

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun oğluda elinden geleni yaptı bütün kolluk kuvvetlerine habardar etti ama taktir ilahi Allah evlatlarına ve yakınlarına sabırlar versin.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR