29 Mart 2024 Cuma

Altyapı yetersiz kalıyor

Altyapı yetersiz kalıyor

Isparta

Bugün yaşanan yağış sonucunda CHP İl Başkanlığı’nın bulunduğu Uslu Ün Pasajını da sel bastı.

Bugün yaşanan yağış sonucunda CHP İl Başkanlığı’nın bulunduğu Uslu Ün Pasajını da sel bastı. Kış olmamasına rağmen yazın yağan yağmurla pasajın sel baskını yaşamasını CHP İl Başkanı Yalım Halıcı sosyal medya hesabından bir video paylaşarak ‘’ Yağan her yağmurdan sonra Ispartamız bu duruma geliyor. Parti binamızın da bulunduğu Uslu Ün pasajında son durum bu. Yine yağış sonrası Isparta sele teslim oldu. Isparta Belediyesine ve Belesiye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’ e çağrımızdır; ALTYAPI YETERSİZ KALIYOR, FARKINA VARIN’’ sözleriyle ifade etti.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Alt-yapı!

26 Haziran 2022 Pazar 19:10

Altyapı var ama tamamen toprak,çamur ve pislik ile dolu! Şükrünün kışın tuz diye attığı toprak,kazılan yerlerin kalıntıları hep rögarları doldurdu! Su nereden gidecek?

Uyanık

25 Haziran 2022 Cumartesi 19:06

Yanlış konserde en iyisi Işın Karaca idi boşverin alt yapıyı

İlginç

25 Haziran 2022 Cumartesi 14:23

CHP değil konu. Konu altyapı. Yapılanları ak parti yaptı. Yapılmayanlar CHP yapmadı. İki tarafta sorunlu. Siyaset hizmet işi değil mi. Kaç kişi atm den para çekince, çeşmeden su içince atm ye çeşmeye teşekkür eder ki. Konu da aynen böyle. Hangi parti olursa olsun iş yapmak zorunda. Birbiriyle uğraşmasın. Belli insanlara değil tüm ülkeye hizmet etmeli. Hatalı mıyım.

Xxl

25 Haziran 2022 Cumartesi 11:50

Mahoni Ankara ve İstanbul dan bahsediyorsun 20 yıldır sizdeydi siz ne yatınız oralara ancak cukkka

Mahoni

25 Haziran 2022 Cumartesi 11:27

Haklısınız Ankara ve İBB de içler acısı halimize buradakini anlatarak kapatamazssiniz orayı çözün burası zaten size gelir

Tovbeli eski AKP'li

25 Haziran 2022 Cumartesi 11:09

Yetersiz kalan AKP. Uzunca zamandır her alanda böyle.

hıh sanki

25 Haziran 2022 Cumartesi 10:38

senin partinin zamanında doğru dürüst yapı bile yoktu ne alt yapısı,,,,,,,,, gerçi parti farketmiyo işte *******bu memlekette "alt yapı" tamamlanıp bina edilen bi proje gördün mü .............................................................

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR