19 Nisan 2024 Cuma

ALTINBAŞAK'A BİR ŞOK DAHA....

Aralarında Isparta'da fualiyet gösteren fetö kurumlarından ALTINBAŞAK'IN DA bulunduğu haklarında işlem başlatılan 524 özel okul ve 102 diğer kurum olmak üzere toplam 626 kurum hakkında kapatma işlemi başlatıldı.

Isparta

Milli Eğitim Bakanlığınca, bakanlığa bağlı faaliyet gösteren ve "Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar"dan haklarında işlem başlatılan 524 özel okul ve 102 diğer kurum olmak üzere toplam 626 kurum hakkında kapatma işlemi başlatıldı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Haldun

21 Temmuz 2016 Perşembe 22:59

Isparta'daki öğretmenlerin yaklaşık 1/3'ü, SDÜ'nün 2/3'ü ve Araştırma Hastanesinin hemen hemen tamamı -- solcuyum, eski solcuyum diyerek yıllardan beri kendini solcu tanıtan ASLINDA GİZLİ KRİPTOLU FETÖ olanlar da dahil yüzlerce insan var. Bunlara acınmaz ve bunlar fırsatını bulsun aynısı ve daha da kötüsünü yaparlar. Bu hain ve aşalıkların dış görünüsü insan olsa da içi ve aklını tamamen kaybetmiş ve kolonileşmiş birer ANDROİD den başkaları değillerdir.

reis

21 Temmuz 2016 Perşembe 01:19

15 tane öğretmen mi? Kamu da kaç tane daha öğretmen var fetöcü ?ısparta beşikleri bunların

vatandas

20 Temmuz 2016 Çarşamba 23:52

ASLINDA HERKES DEVLET OKULLARINDA OKUYACAK ESIT SARTLARDA! O ZAMAN GERCEK BASARILI VE AZIMLI INSANLAR GERCEK LIYAKATLI YETISIR! VE MINNET DUYGUSUDA SU BU CEMEATE VEYA ÖRGÜTE DEGIL DEVLETE OLUR! BÜTÜN ÖZEL OKULLAR DEVLETLESTIRILMELI! BAZI ÖZEL OKULLARINDA KENDILERINI BASARILI GÖSTERMEK ICIN ÖGRETMENLERE 80´NIN ALTINDA NOT VERMEYIN MESAJI ULUSAL MEDYADA GÜNDEM OLMUSTU! TORPILLI KOPYECILER ÜLKEMIZI NE HALE GETIRDILER ORTADA!

Selim

20 Temmuz 2016 Çarşamba 23:47

Mütevellidekiler hemen alınmalı içerde arkadaş larıda bekliyor onları.çakma genç işadam derneklerinde aynı uygulama yapılmalı kurucu eski yeni ne varsa

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR