19 Mart 2024 Salı

ALT GEÇİT ÇIKIŞINDA AKIL ALMAZ KAZA

ALT GEÇİT ÇIKIŞINDA AKIL ALMAZ KAZA

Isparta

ISPARTA’DA kontrolden çıkan otomobil seyir halinde olan bir başka otomobile çarptı. Kazada araçlarda maddi hasar meydana gelirken, şans eseri kimse yaralanmadı.

Kaza Özkanlar Kavşağı alt geçidi çıkışında meydana geldi. İstanbul caddesinde seyir halinde olan bir otomobil alt geçide girerken önünde seyir halinde olan bir başka araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle orta refüjde bulunan Özel Isparta Hastanesi’ne ait olan dev tabela yıkıldı. Kaza sonrası araçtakilerin yardımına çevredeki vatandaşlar koştu. Kazada şans eseri yaralanan olmazken, araçlarda maddi hasar oluştu. Yol trafiğe kısa süreliğine kapanırken, polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

cem

21 Ekim 2018 Pazar 01:03

ambulas bile hiz kurallarına uyuyorken bizim millet in acelesi ne dir bilemedimki

Kaptan RIZA..

19 Ekim 2018 Cuma 12:22

Sav girişinden,Eğirdir girişinden,S.D.Ü girişinden itibaren ve köprü alt geçitlrine,üst geçitlerine ve ana güzergahlara koyun EDS (elektronik denetleme sistemini) 24 saat faal ondan sonra görün bakalım millet rallide mi gidiyor,düzgün mü gidiyor. Ne bu sürat kardeşim.Lütfen akıllı ve mantklı olun,trafik kurallarına riayet edin.Bütün sebeplerin başı HIZ;HIZ,HIZ....

mustafa

19 Ekim 2018 Cuma 11:43

bu nasıl bi hız dır nasıl bi kaza yapmaktır ya bi insana vursalar bu hızla kocaman tabelayı yıkmış

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR