24 Nisan 2024 Çarşamba

ALLAH KORUDU ISPARTA'DA ÇATI GÖÇTÜ ARABA ALTINDA KALDI

ALLAH KORUDU ISPARTA'DA ÇATI GÖÇTÜ ARABA ALTINDA KALDI

Isparta

Isparta'nın Şarkikaraağaç İlçesi'nde bir vatandaşın parkyeri olarak kullandığı eski yapıda müstakil evin çatısı çöktü. Araç göçükaltında kalarak hasar gördü.

Araç içerisinde kimsenin olmadığı sırada yaşanan olay sonrası çöken çatının altında kaldı. Çatı altındaki araçları kurtarmak içinitfaiye ekipleri ve çevredeki vatandaşlar harekete geçti. Çöken çatı vinç vekepçe yardımı ile kaldırılarak altında kalan araçlar çıkarıldı ve hasar tespiti yapılmaya başlandı.Isparta'nın Şarkikaraağaç İlçesi'nde bir vatandaşın parkyeri olarak kullandığı eski yapıda müstakil evin çatısı çöktü. Araç göçük altında kalarak hasar gördü.

Araç içerisinde kimsenin olmadığı sırada yaşanan olay sonrası çöken çatının altında kaldı. Çatı altındaki araçları kurtarmak içinitfaiye ekipleri ve çevredeki vatandaşlar harekete geçti. Çöken çatı vinç ve kepçe yardımı ile kaldırılarak altında kalan araçlar çıkarıldı ve hasar tespiti yapılmaya başlandı.

F. Demirtaş


YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Emin

11 Şubat 2017 Cumartesi 14:57

Araç benim aracım. Göçen yer başka bir kişiye ait.Araç park yeri değil.Aracım yol kenarında park edilmişti.Resmi incelerseniz aracın bulunduğu yer sokak.Araç ile Göçük arasında kaldırım var ayrıca.

Sedat...

11 Şubat 2017 Cumartesi 12:35

Geçmiş olsun Emin hocam Rabbim daha büyük acılardan muhafaza eylesin...

Emin

11 Şubat 2017 Cumartesi 14:58

Allah Razı olsun Sedat kardeşim

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR