18 Nisan 2024 Perşembe

ALAÇATI MUHALLEBİCİSİ ISPARTA'DA

Ege’nin Lezzet Rüyası Alaçatı Muhallebicisi, dünyaya nam salan lezzetini Ispartalılarla buluşturuyor. Alaçatı Muhallebicisi Isparta’nın yeni gözdesi Centrum Garden’de yılbaşında hizmet vermeye başlayacak.

Isparta



Tatlı Bereket firmasının markalarından birisi olan Alaçatı Muhallebicisi, dünyaya nam salan lezzetini Ispartalılarla buluşturuyor.

Alaçatı muhallebicisi Ege’nin kendine özgü doğasından ilham alır. Alaçatı doğallığı temel değer olarak benimsenmiştir.

Günün farklı saatlerinde sizi ağırlayabilen Alaçatı Muhallebicisi’nde sabahın erken saatinde el yapımı poğaçaların eşlik ettiği enfes Ege kahvaltısıyla güne başlayabilir, öğlen saatlerinde Ege’nin kendine özgü lezzetli ve sağlıklı yemeklerinden yiyebilir, %100 keçi sütü ve gerçek meyve tanecikleri ile üretilen dondurmalarla damağınıza unutulmaz bir deneyim yaşatabilir ya da Alaçatı’nın eşsiz süt tatlılarıyla kendinizi şımartabilirsiniz.

ALAÇATI’NIN HİKAYESİ


Özsar şirketler ailesinin kurucusu Mehmet Ali Sarı, tatil için Çeşme Alaçatı’ya gider ve buranın dünyaca ünlü şöhretine şahit olur.

Arnavut kaldırımlı dar sokaklarda maviye boyanmış fesleğen kokulu tahta bir masaya oturup sakızlı muhallebi sipariş eder.

Taş duvarlardan sarkan sardunyalar, hanımeller arasında tatlısını kaşıklarken aklına yıllardır hayalinde olan yapmak istediği dondurma fikri gelir.

Keçi sütünden ve tamamen doğal şeker, meyve, yerli sahlep ve çikolatadan üretilmiş dondurma ve süt tatlılarına ‘’Alaçatı’’ ismini koyacaktır ve böylece Alaçatı’yı hiç unutmayacaktır.

Alaçatı Muhallebicisi, yılbaşından itibaren Centrum Garden’de Ispartalılarla buluşacak.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR