26 Nisan 2024 Cuma

AKYOL KASAP VE ŞARKÜTERİDE AÇILIŞA ÖZEL İNDİRİMLER

AKYOL KASAP VE ŞARKÜTERİDE AÇILIŞA ÖZEL İNDİRİMLER

Isparta

1986 yılından beri Isparta'da hizmet veren Akyol Kasap ve Şarküteri Çünür mahallesinde yeni şubesiyle hizmet vermeye başladı. Kasap ve Şarküteri  çeşitlerimizle bekliyoruz.

Çünür mahallesinde hizmete açılan Akyol Kasap ve Şarküteri’de, alanında uzman kişilerce işlenen yüzde 100 Isparta bölgesinde üretilen et ve et ürünleri, kalitesi ve fiyatıyla da dikkat çekiyor.

Perakende ve toptan satışların da yapıldığı Akyol Kasap ve Şarküteri ile artık Isparta'da hem üretici hem de tüketici kazanmaya başlayacak.

Akyol Kasap ve Şarküteri’de reyonlarında tüm et ürünlerinin yanı sıra ev yapımı özel harçla hazırlanmış köfte, sucuk, sosis gibi damak tadınıza tat katacak ürünler de yer alıyor.

Akyol Kasap ve Şarküteri’de sadece et ve süt ürünleri değil, Isparta'nın önemli tarımsal ve ekonomik değerleri olan, zeytin, peynir ve peynir çeşitleri, zeytinyağı, bal, reçel, köy yumurtası tandır ekmeği gibi ürünleri de temin edebilecekler.

Müşterilerimizin bizi tercih etmelerinin en büyük sebeplerinden biriside 12 saate 1 yenilenen tezgahımız ve sürekli olarak taze et bulundurmamızdır.

Alo sipariş

0545 909 04 06

0532 447 26 76

Adres: 5465 Sokak No:12 Şerife Ana Konakları Yenişehir Çünür Isparta

Murat Akyol & Mehmet Akyol

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR