29 Mart 2024 Cuma

Akkent Mahallesi bu yatırımı çoktan hak etti

12 yıl sonra ilk kez bir yatırım yapılıyor.

Isparta

Isparta Belediyesi’nde Merhum Belediye Başkanı Hasan Balaman’ın projesi Akkent’te hizmet sevinci yaşanıyor. Isparta Belediyesi, 12 yıl aradan sonra yine Ak Partili bir belediye başkanı döneminde Akkent’e bina anlamında yatırım yapıyor. 12 yılda sadece yol asfaltı ile 2 çocuk parkının yapıldığı Akkent’e sosyal tesis yapılıyor. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatı ile hazırlanan sosyal tesis projesi 10 Mart’ta ihaleye çıkıyor. Sosyal tesis, 4 bin nüfusa çok amaçlı olarak hizmet verecek.

Akkent Muhtarı Bekir Çevikbaş, 2021 yılının hem Isparta Hem Akkent için atılım yılı olacağını söyledi. Akkent’in sorunlarını ve ihtiyaçlarını yıllardır file getirdiklerini ama dikkate alınmamaktan yakınan Çevikbaş, “ilk kez bir belediye başkanına derdimizi anlatabildik. Sosyal konut isteğimiz haklı bulundu. Sayın Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür ederiz, şükranlarımızı sunuyoru. Akkent evlerimize 2009 Ocak ayında taşındık. 12 yıl geçti. İlk kez bir yatırım oluyor. İnşallah Akkent bu dönem tüm eksikliklerini giderecek” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Gönderin gitsinler

02 Mart 2021 Salı 15:19

Sosyal adres ver çıkayım karşına

Sosyal

01 Mart 2021 Pazartesi 22:15

Gönderin gitsinler adamsan karşılarını çık boy ölçünü alsınlar burda yazmayla olmaz bu işler iyi yada kötü yönetime idare ediyorlar boğaz içi olaydı aidat kaç para göreydin sonra yöneticinin aldığı kaç para 1250 para veriyoruz ne bekleyecen vizyonsuz boğaz içi olaydı 5000 TL ödemek zorunda kalırdın vizyonsuz duy bunları açık kimliğinle karşılarını çık g

500 ıspartalı

01 Mart 2021 Pazartesi 19:59

kamile..mehmet ve akkentli rumuzları çok haklısınız misafir olarak gittikki bitkin düştük yazık parasına bu insanların daga ev yapmak ayıp ya bir insana böylemi deger veriliyor ev yaptık diyorlar çok matah yapmışlar millette parasını buraya yatırıyor bedava degil alın terinizi böyle eziyetle yiyorlar işte ev diye yazık günah burda oturanlara ev sahibi olmak istediler ama bu ne yahu bildiğin dag sporları hergün

Gönderelim Gitsinler

01 Mart 2021 Pazartesi 18:49

Site Yönetimi Seçimlerinde Aliyi Faruğu Ve Tüm Personeli Gönderelim Yoksa Bu Kadar Fazla Aidat ödemeye Mahkum olacağız bu vizyonsuz cahil adamlar yüzünden

Akkentli

01 Mart 2021 Pazartesi 18:18

Genemi tepeye kuruyorsunuz hani aşağıya yapılacaktı millet camiye cıkamıyor diye, hani mescit olacaktı içinde ,orada oturan halka sorun bi ,belediye okadar para dökecek iki kişinin lafına bakıp tepeye kurmayın zaten tepede sosyal alan var dükkanları bomboş işlemiyor ,sayın belediyebaşkanım siz doğrucu birisiniz lütfen oturan kişiler nereye iatiyorsa oraya yapılsın ,kurulan pazarı bile yukarı kuruyolar aşağıdaki kalan halk gitmiyor lütfen sesimizi duyun başkanım yanlış yönlendiriliyor .

yangın var

01 Mart 2021 Pazartesi 16:55

bir nişan davateni icabet ettik iki yıl önce bildiğin daga toki ev yapmış hayretler içinde kaldım çık çık bitmiyor o nal bir yerleşme yeridir bazı evlerin birinci katı denilen yer bodrun yani yürürken cama vurup kırabilirsiniz milletin parasını daga taşa yatırmışlar döne döne çıkıyor otobüs tepeye neyse ev evdir diyoruz işte de bi ekmek almaya git yokuş aşagı in in in çıkçık çık zenginlere ev yapılsa neyse ya

Mehmet

01 Mart 2021 Pazartesi 16:27

Tepeye yapılıyor gene hiç bi işe yaramaz lüzumsuz para israfı

Kamile c

01 Mart 2021 Pazartesi 16:25

Bu güne kadar cok iyi sosyal alan diyorduk yapılacak yeri bu gün gördük hic akıl kar işi yapılmıyor sosyal alanı tutmuşsunuz tepeye yapacakmışsınız kime sordunuzda tepeye askeri lojmanların alanına yapıyorsunuz ,halka yapılacak deniliyor halkın en uzak noktasına yapıyorsunuz eğer oraya olacaksa bizden size hicbişey yok bundan sonra .

Gökte Ay Var

28 Şubat 2021 Pazar 22:10

Site yönetiminde görevli olduğun halde görevine gelmeden maaş alıyorsun. Yönetime bisürü borcun var önce onu ödemelisin. Sana maaş veren yönetim suç işliyor ve milletin hakkını sana yediriyor. Sen ve yanındakiler ciğer size çok uzak.

hoca ali

28 Şubat 2021 Pazar 06:38

muhtarın hiç bir katkısı yok çıkmış birde resmini koymuş.bırak bu işleri bekir.akkentli halk seni çok iyi tanıyor.bir zamanlar AKP.ye verip veriştirdiğin günleri unutmadık.bunun mutlaka seçimde hesabı senden sorulacak.bekle az kaldı.

MAHALLELU

28 Şubat 2021 Pazar 05:31

Sayın Belediye Başkanımız Şükrü BAŞDEĞİRMEN'e ve Mahalle Muhtarımız Bekir ÇEVİKBAŞ'a teşekkür ederim.

Ispartalı

27 Şubat 2021 Cumartesi 19:53

Sayın, baskan akkent tokiyle egirdir yolu arasını en kısa sürede imara acmalısın. Gece gündüz insanlar o yolda sıkıntı cekmekte. Etrafı bos oldugu icin. Hic olmazsa bir kusak imara acmanı istiyoruz. En büyük hizmetiniz bu olacak.

Hüseyin

27 Şubat 2021 Cumartesi 19:42

Birde petek sanayisi önünden akkent mahallesine giden yolu yapiverirse pek güzel olur

Yılanlılı

27 Şubat 2021 Cumartesi 18:40

Başdeğirmeni tebrik ediyorum. YZG nin akrabasından hemşehrisinden bu iltifatı alabilmek önemli bir durum. Muhtar beyide tebrik ediyorum.

Labirent

27 Şubat 2021 Cumartesi 18:36

Akkent Balaman Başkanla inşa oldu. Adı AK olunca 10 yıl iltifata Mazhar olmadı. Hizmet adlara yapanlara göre değil vatandaşına olan saygıdan ve Haktan dolayı olur. 44 mahallenin her birinde hizmet için bismillah çekilmiş ve herbirine nişan konulmakta. Tüm emeği geçenlerden Allah razı olsun. Lafla değil hizmetle gemisini yürüten BAŞDEĞİRMEN Başkanı tebrik ediyorum.

Cesars

27 Şubat 2021 Cumartesi 17:29

Akkentten çürüre güzel bir yol yapılmalı

Akkentli hasan h

27 Şubat 2021 Cumartesi 16:44

Belediye başkanımız şükrü başdeğirmene teşekkürler ilk kez birşeyler yapılıyor .nasip olurda tekrar başkanlığa aday olursa akkent mahallesi olarak desteklemeyi bir borc biliriz .muhtarımızada yaptığı calışmalar için teşekkürler.

Hüseyin

27 Şubat 2021 Cumartesi 16:38

Başkanım teşekkürler. Unutmayın sadece sizi seviyoruz sadece tek adam olarak. 2023 ve 2024 sadece sizin iöin kazanılırsa kazanılacak yoksa. Bitikler. Başkanım birde ısparta antalya ve ısparta konya yolu nada el atarsanız. İyi olacak yojsa uyulma taktikleri başlar

AKKENTLİ

27 Şubat 2021 Cumartesi 16:37

Başkanımıza ve muhtarımıza teşekkür ederiz. Ayrıca yapılan bu hizmet menfaat çıkarcıları tarafından paylaşılamıyor. Herkes bu yapılan hizmeti sanki kendi yaptırıyormuş gibi biz dedikte yapılıyor diye kendine menfaat temin etmeye çalışıyor. Site yönetimine dünya kadar borcu olanlar bile bu hizmeti kendinin yaptırdığını söylüyor. Başkandan bu hizmetle ilgili geniş bir açıklama yapmasını istiyoruz.

Perdeli

27 Şubat 2021 Cumartesi 16:34

Başkan ile muhtarın ortak noktaları var. İyi anlaşacaklarını tahmin ediyorum. Geçmişi kötüleyerek mevcudu övmenin faydası olmaz. Biri de mevcut hakkında kamuoyu gündemini meşgul eden konulara girerse eskinin kalitesi ortaya çıkar. Onun için sadece hizmete teşekkür etmek adamlığa yakışır

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR