20 Nisan 2024 Cumartesi

AKFEN OTOPARK YAPACAK

Şehir Hastanesinin ruhsatı Belediye tarafından verildi. Hastaneyi yapan AKFEN'in Isparta’ya katkı için şehir merkezinde bir otopark yapacağı öğrenildi.

Isparta

Isparta Şehir Hastanesinin inşaat ruhsatı Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın tarafından verildi. Geçtiğimiz hafta içi yapılan görüşmeler sonucunda ruhsat ile ilgili eksiklikler tamamlandı ve Şehir Hastanesinin inşaat ruhsatı verildi. Edinilen bilgilere göre Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ın görüşmeler sırasında AKFEN Holding yöneticilerinden şehir merkezinde bir otoparkın inşaatı yapma sözü aldığı öğrenildi.

AKFEN Holding yöneticilerinin, Isparta’ya yatırımlarının süreceğini belirttikleri ve Isparta’ya katkıda bulunmak istediklerini belirtileri, Başkan Günaydın'ın teklifi üzerine ise 113. cadde arka bölgesine yapılacak bir otoparkın büyük kısmını yapacakları belirtildi. Belediye Başkanı Günaydın'ın, AKFEN Yöneticilerine duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ettiği ve "Isparta’da yatırımları var ve şehrin önemli bir sorununun çözümü için destek olacaklar, otopark yapacaklar. Güzel bir davranış,kendilerine teşekkür ediyorum" şeklinde açıklama yaptığı öğrenildi.

AKFEN'in Şehir Hastanesi inşaatını bütün hızıyla sürdürdüğü ve hastaneni yanına yapmayı planladığı 7 bin kişilik üniversite öğrenci yurdu ile ilgili de fizibilite çalışmalarını hızlandırdığı kaydedildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR