05 Mayıs 2024 Pazar

Çanakkale Ruhu birincilik getirdi

Çanakkale Ruhu birincilik getirdi

Isparta

ISPARTA’nın Aksu ilçesinde müftülüğün organize ettiği “18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü" etkinlikleri kapsamında "ÇANAKKALE RUHU" temalı resim yarışmasında birinci olan Dilek Yalçın, Isparta İl Müftülüğünce yapılan değerlendirme sonucunda da il birinciliğine layık görüldü.

İlçe Müftüsi Yaşar Toker başkanlığında oluşturulan ve resim öğretmenlerinin de katıldığı komisyonda öğrencilerin çizdiği resimler içinden ilk üç belirlendi. Bu yarışmada Aksu Çok Programlı Anadolu Lisesi'nin öğrencilerinden İlçe 1.’si Dilek Yalçın, ikinci Damla Kılıç, üçüncü de Sadet Polat oldu.

Isparta Aksu'da İlçe Müftülüğü tarafından 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Etkinlikleri kapsamında düzenlenen yarışmalarda il birinciliği elde eden Dilek Yalçın ikinci kez ödüllendirildi.

Aksu İlçe Müftüsü Yaşar Toker Isparta İl Müftülüğü tarafından "12 Mart İstiklâl Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü" ile "18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü" etkinlikleri kapsamında lise öğrencileri arasında "Çanakkale Ruhu" temalı resim yapma yarışmasına katılarak 1.  olan öğrencimize ödülünü takdim etti.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR