19 Nisan 2024 Cuma

AKDENİZ BÖLGESİNİN GÖZ BEBEĞİ

Isparta Devlet Hastanesi Göz Hastalıkları konusunda da ileri teknolojiyi hastalarıyla buluşturuyor.

Isparta

Özellikle göz tansiyonu rahatsızlıklarında Göz Tomografisiiçin başka hastanelere sevk yapan Hastanesi artık teknolojinin son harikasıcihazlarla hastalarına şifa dağıtacak.

Devlet Hastanesi Göz Hastalıkları Uzmanı Özgür Uzun“Hastanemize gelen ışıkla göz tomografisi çeken bu cihaz sayesinde hiçbirhastamızı başka hastaneye göndermiyoruz” dedi.

Işıkla göz tomografisi çekebilen cihazı tanıtan DevletHastanesi Göz Hastalıkları Uzmanı Özgür Uzun “Göz sinirlerini ve görmenoktasını gibi bütün tabakaları değerlendirebiliyoruz. Kornea tabakası dahil bucihazla görebiliyoruz. Isparta için bu cihaz çok gerekliydi. Göz tansiyonu,sarı nokta hastalarının ve şeker hastalarının göze vurmuş takibinde ve tedaviyideğerlendirmekte ve karar vermekte tüm dünyada olduğu gibi Isparta’da da bucihaz kullanılacak.

Uzun “Hastanemize yapılan katkı ve yardımlarla cihazımızakavuşmuş olduk. Hastalarımız bu hizmete daha kolay ulaşabilecekler. Çok sayıdagöz tansiyonu ve şeker hastası var. Eskiden hastalarımızı başka hastanelere yönlendirmekzorunda kalıyorduk. Artık takip açısından başka hastanelere göndermek zorundakalmayacağız. Tanıyı koyduktan sonra lazer ile gerekli hastalarda argon lazerile tedavisini yapabiliyoruz. Son model anjiyo cihazımız var. Bu cihazlarlahastalarımızı büyük oranla hizmet verebiliyoruz” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

KÖYLÜ

01 Ocak 2015 Perşembe 23:51

SDÜ GÖZ POLIKILINIĞINIZ DE BİR İLERLEME YOK HALEN GÖZ ÇERCEVESİNE CAM ÇIKAR CAM TAK LA KALITEDE YARIŞILIYO YA TABİRLE GÜNDE 10 15 HASTYLA 1 POLIKILINIGI BU GÜN GİT YARIN GEL 2000 Lİ YILLARDA KALMIŞ MODELLE ÇALIŞMA GÖRÜYORUZ.

ISPARTALI

01 Ocak 2015 Perşembe 23:46

EMEGİ GEÇENLERE TEŞEKÜRLER.

VATANDAŞ

01 Ocak 2015 Perşembe 23:41

SDÜ TIP FAKULTESİNİN GÖZ POLIKILINIGI NE DE OLUR İNŞALLAH.MAŞALLAH TÜRKİYEYLE GERİDEN YARIŞIYOR.POLİKILINIK SERVİSLERİ HİÇ Mİ HİÇ GEZMEZ GÖEMEZSİNİZ BE YETKILILER.VAKIT BULUNDA Bİ ÇARELER BULUN ZATEN ISPARTALININ FAYDALANDIĞIDA KALMAMIŞ.HER GİDİŞİM DE İLERLEME GÖREMEZKEN GERİLEME GÖRÜYORUZ.BİRDE REKTÖRÜMÜZÜN YARIŞI NERDEN BAŞLAMIŞ MERAK EDİYORUZ.

+32

31 Aralık 2014 Çarşamba 14:55

SÜPER OH BE

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR