27 Nisan 2024 Cumartesi

AKDENİZ'İN KRALİÇESİ

Her yıl düzenlenen ve bu sene 3. kez Elidor ana sponsorluğunda düzenlenen Elidor Miss Turkey yarışmasının bu seneki 23 adet finalistinden bir tanesi olan Gülşah Ünal yarışma içerisinde 5 numara ile yerini almış durumda olup, 19 yaşında çiçeği burnunda bir genç kız. Gülşah Ünal, Isparta doğumlu olup, boy uzunluğu 1,75’tir.

Isparta

Hayallerinin ve güzelliğinin getirdiği avantajlar yanında, eğitim hayatına da aktif olarak devam eden Gülşah Ünal’ın önceliği eğitimi, sonrasında ise kariyeri. Öyle ki Melek Baykal’ın programına diğer finalist arkadaşları ile konuk olduğunda , Melek Baykal’ın kendisine sorduğu ‘’İdealin Nedir?’’ sorusuna , ‘’Yarışmada ülkemi temsil etmek istiyorum, yarışmadan sonra ise idealim oyunculuk yönünde şekillenecek ,başarılı bir oyuncu olmak istiyorum buna rağmen önceliğim okulum, önce okul sonra kariyer.’’ cevabı ile niyetini bizzat belli etmiştir. Gülşah Ünal aynı zamanda bir ajans referansında modellik yapmakta, geçtiğimiz yıllarda ise Ay-Ça Estetik ana sporsonluğunda 2013 yılında Antalya’da 14’üncüsü düzenlenen Miss Mediterranean Güzellik Yarışması’na katılmış ve yarışmayı birinciliklet amamlamıştır. Geçtiğimiz cumartesi gününde ise Okan Bayülgen’in sunuculuğunu yaptığı Dada Dandinista programına yarışmacı arkadaşları ile katıldığında, Okan Bayülgen’in ‘’İdolün nedir?’’ sorusuna programın ana konukları Mazhar Fuat Özkan’a serzenişte bulunarak ironi le cevap vermesi üzerine gönüllerde taht kurmaya şimdiden başlamış durumda. Ülkesini e iyi şekilde temsil edeceğini vurgulamıştır

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

PEHH

03 Haziran 2015 Çarşamba 07:13

ONCE MEMLEKET SONRA ULKEN HELE ISPARTA YA NE YAPACAN DE BAKIM ONDAN SONRA ULKENE

cem davran

03 Haziran 2015 Çarşamba 00:09

bu kadar seviyesi düşük bir yarışma olabilirmi? etik,ahlak , insan haklarına uyarmı? sorsanız bu kız müslümandır bide!!!!rabbim akıl fikir versin.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR