29 Mart 2024 Cuma

AKDENİZ'İN İLK MİTİNGİ ISPARTA'DA

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 11 Mayıs'ta, Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu ise 12 Mayıs'ta Isparta'ya geliyor. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Isparta'ya geliş tarihi henüz netlik kazanmadı.

Isparta

MİLLETVEKİLİ adaylarını belirleyerek sahaya inen siyasi partilerin en büyük gövde gösterisi, genel başkanlarının katılımıyla gerçekleştirdikleri seçim mitinglerinin tarihleri belli olmaya başladı.Akdeniz'e ilk olarak CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu açılacak. Kılıçdaroğlu 30 Nisan Perşembe günü saat 13.30'da Anıtpark Cumhuriyet Meydanı'nda konuşacak.Aynı zamanda Antalya'da ilk seçim mitingini gerçekleştirecek olan CHP lideri 2 Mayıs Cumartesi günü Antalya'da olacak. Kılıçdaroğlu’nun 11 Mayıs Pazartesi günü ise Isparta'da olması bekleniyor.

AKP Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu iseKılıçdaroğlu'ndan bir gün sonra, 12 Mayıs günü Akdeniz'deki ilk mitingleriniBurdur ve Isparta'da gerçekleştirecek. AKP’nin Antalya mitingi ise son günebırakıldı. 7 Haziran'dan 1 gün önce Cumartesi günü Başbakan Davutoğlu önce Antalya'da, ardından Konya'da olacak.

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Antalya'daki miting tarihi belli oldu. MHP miting için 16 Mayıs Cumartesi gününü tercih etti.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Birisi ağzınıza bir çiğnem sakız vermiş..

28 Nisan 2015 Salı 23:14

Ya arkadaş kapı komşuna bile eften püften sebeplerle küsüyosun sınır komşularımızla küstük diyosun. Ne zaman dost olduk ta küsmeyelim... Nerde yaşıyorsunuz siz ya..

sedir32

28 Nisan 2015 Salı 19:03

Basbakanin kisilgine soz soyliyemem ama ulkemizi fisdunyaya iyi tanitdi sozunuze katilm****omsularla sifir sorun dendi .komsulardan kusmedigimiz kalmadi.ekonlmi gocdu isci emekli kan agliyor.mletvekillerine 750tl zam garib gurabaya das koku.yazik bu millete.

Ak Ispartalı

28 Nisan 2015 Salı 15:48

Sayın Profesor Dr Ahmet Davutoğlunu hasretle bekliyorum. Dünyanın en iyi profesoru. Dış ilişkilerde ülkemizi çok iyi yere getirdi. Müslüman dünyanın lideri yaptı.

gero

29 Nisan 2015 Çarşamba 00:27

muhtemelen aynı ülkede yaşamıyoruz.. şu sıfır sorun olan komşularımızı bir duysak sizden,özellikle biz gibi müslüman olanları?

Ahmet Boyan

28 Nisan 2015 Salı 20:09

Ahmet Davutoglu'na dünyanın en iyi profesörü demişsin. O zaman akademik kariyerinde yazdığı bir tane makalenin adını söyle bakalım :) Yahu tamam bir insanı seversiniz de bu kadar cahilce abartmayın...

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR