26 Nisan 2024 Cuma

AKDAŞ GELDİ HİZMET YAĞMURU BAŞLADI!

Şarkikaraağaç Kaymakamı Abdullah Akdaş'ın Eğirdir Kaymakamlığı görevine atanmasının ardından Eğirdir'de hizmet yağmuru başladı.

Isparta

Eğirdir Kaymakamı Adbullah Akdaş, hafta sonu Vali Vahdettin Özkan'ın ziyaret turlarına eşlik etti. Vali Özkan, Eğirdir'de incelemelerde bulunurken, Kaymakam Akdaş ise yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi verdi.  

Kaymakam Akdaş'ın göreve başlaması ile birlikte Barla İçme Suyu ve Kanalizasyon ihalesi yapıldı. 3 Milyon 699 TL'lik ihale Barla Kırsal Kalkınma ve Eylem Planı içinde yapıldı. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ISPARTALI

28 Temmuz 2015 Salı 08:54

Sayın Kaymakamımızın Eğirdirimize atanmasını bir şans olarak görüyoruz. Şarkikaraağacımızı ve Kızıldağımızı ihya eden sayın kaymakamımıza sonsuz TEŞEKKÜR ederiz. Şimdi de Eğirdirimizi adam etmeye çalışmasından ötürü Kaymakamımızı kutlarız. Ayrıca Kaymakamımızdan naçizane bir isteğimiz var. Eğirdir Hükümet Binasını da bir elden geçirirse çok müteşekkir oluruz.T E Ş E K K Ü R L E R SAYIN KAYMAKAMIMIZA

MEHMET BOYACI serıiş

27 Temmuz 2015 Pazartesi 22:36

sayın valım kaymakanım allah razı olsun inşallah herzaman demışimdir kücük botrum atalar demiştir ebabına burak olaybu olacakbotrum

AHMET KILIC

28 Temmuz 2015 Salı 22:47

İNŞAALAH İLERKİ YILLARDA BİRDE DOĞALGAZ GELİRSE EĞİRDİRİMİZ TADINDAN YENMEZ

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR