19 Nisan 2024 Cuma

AK Parti’ye Destek İçin Yollara Düştü

AK Parti Kocaeli Milletvekili aday adayı olan ancak sıralamaya giremeyen Demokratik Sol Parti (DSP) eski Genel Başkan adayı Erol Özavcı, AK Parti’ye destek vermek amacıyla Türkiye’yi il il gezmeye devam ediyor. Erol Özsavcı'nın bugünkü durağı Isparta.

Isparta
AK Parti Kocaeli Milletvekili aday adayı olan ancak sıralamaya giremeyen Demokratik Sol Parti (DSP) eski Genel Başkan adayı Erol Özavcı, AK Parti’ye destek vermek amacıyla Türkiye’yi il il gezmeye devam ederken gezisine Afyonkarahisar ile devam etti.
"İstikrar sürsün Türkiye büyüsün" sloganıyla Türkiye turuna çıkan Erol Özavcı, dün gittiği Uşak’ın ardından bugün de Afyonkarahisar’a geldi. Kentte ilk olarak AK Parti’yi ziyaret eden ve yürütülen seçim çalışmaları hakkında bilgi alan Özavcı, parti yöneticilerine kendi projesi hakkında da bilgiler aktardı. Daha sonra yollara düşen Özavcı, gazetecilere yürüyüşü ile ilgili bilgiler vererek, yürüyüşü hiç bir yerden destek almadan kendi imkanları ile yaptığını söyledi. 7 Haziran seçimlerinin Türkiye için bir dönüm noktası olduğunu kabul ederek AK Partiye, Başbakan Davutoğlu’na ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek olmak amacı ile Türkiye gezisine çıktığını belirten Özavcı, “AK Parti iktidarından önce Türkiye’nin durumunu hepimiz biliyoruz. Hayat pahalılığı, işsizlik, enflasyon, siyasi kavgalar, güvensizlik ortamı, ancak Türkiye’nin kaderi bu olmamalıydı. AK Parti ve Erdoğan ile birlikte ülkemiz yeni bir döneme girdi. Yapılamaz denilenlerin hepsi yapıldı. Türkiye artık Ortadoğu da ve dünyada sözü geçen, dünya gündeminde etkin rol oynayan büyük bir ülke haline geldi. Bütün bunlar bir inancın eseridir. AK Parti ve Erdoğan’a inanan ve güvenen millet, eğitimden sağlığa, ulaşımdan, ekonomiye kadar bir çok alanda çağ atladı. Ben bu davaya inanmış ve gönül vermiş biri olarak, AK Parti iktidarının devamını bu ülkenin olmazsa olması olarak gören bir vatanseverim. AK Parti’de milletvekili ya da belediye başkan aday adayı olmam, aday gösterilmem ya da gösterilmemem, tali davanın ve inancın hiçbir zaman önüne geçemez. Gün kişisel sıyası beklentilerin ve hesapların günü değil, gün AK Partiye, Başbakanımıza, Cumhurbaşkanımıza ve dolayısıyla yeniden büyük Türkiye davasına sahip çıkma günüdür. Bütün mesele, Türkiye’yi çağ atlatan icraatlara imza atan bir iktidarın yanında olmak meselesidir. Bu ülkede yaşayan herkes. Türkiye Cumhuriyeti’nin bir parçasıdır. Kardeşçe yaşadığımız bu ülkede, hepimizin amacı ve hedefi de tek olmalıdır. Türk’ü, Kürt’ü, Lazı, Çerkezi, Türkmeni, Arabı, bu ülkenin değeridir. Amaç Türkiye’nin daha fazla büyümesi ve gelişmesiyse, hedef bu ülke insanının hiç kimseyi ayırt etmeksizin mutlu etmekse, o halde bölünmek değil, birleşmek gerekir. Ben tüm halkımızı bu amaçla, yeniden büyük Türkiye için güç birliği yapmaya, bu ülkenin ve özellikle çocuklarımızın geleceği için büyük Türkiye çatısı altında birlik olmaya davet ediyorum” diye konuştu.
Özavcı açıklamasının ardından yoluna devam ederken, 35 il dolaşan Özavcı’nın sonraki durağının Isparta olacağı belirtildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

biri

09 Mayıs 2015 Cumartesi 12:28

Aybatılıyı günlerce dilinden düşürmeyenler bunu görmezler..!

Ali SAĞLAM

09 Mayıs 2015 Cumartesi 10:42

Bunları Feto partimizin içine soktu. Bunlar dinamit resmen. MHP temizledi AK Parti malesef temizleyemedi. DSP nin 1/3 zaten Fetonun grurubundandı.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR