20 Nisan 2024 Cumartesi

AK PARTİ’NİN BİRLİĞİ İÇERİSİNDE BU İŞİ GÖTÜRELİM

AK Parti Milletvekilleri Recep Özel ve Süreyya Sadi Bilgiç, 2015 genel seçimler öncesinde partililere önemli bir çağrıda bulundular.

Isparta

AK Parti Milletvekilleri Süreyya Sadi Bilgiç ve Recep Özel,geçtiğimiz hafta sonu yapılan Atabey ve Gönen İlçe kongrelerinde partililereseslendi. Özellikle Özel’in açıklamaları partililere çağrı niteliğindeydi.

 

AK PARTİ’NİN BİRLİĞİ İÇERİSİNDE BU İŞİ GÖTÜRELİM

 

Özel, 2015 yılında yapılacak olan genel seçim öncesipartilileri uyardı. Seçimi herkesin önemsemesi gerektiğini belirten Özel,“2015’te kim nerede, ne şekilde, ilçe başkanı, yönetimdeki arkadaşlar,milletvekili adayı kim olacaksa onun etrafında herkesin birleşerek, 2015seçimlerini Anayasayı değiştirecek sonucu almamız gerekiyor. Onun için buradaşahısların hiç önemi yok. Önemli olan bu davayı ve AK Parti’yi daha iyi kimyapacak ve daha iyi götürecekse Allah ona nasip etsin. Birbirimizi kötülemedenve birbirimizin kuyusunu kazmadan AK Parti’nin birliği ve bütünlüğü içerisindebunu götürelim. Milletin bize verdiği bu emaneti, hak davayı bir daha eskiTürkiye yapmamak üzere Anayasayı değiştirecek çoğunlukta elde edelim ki bukazanımlar bu milletin elinden uçup gitmesin” dedi.

 

YAPILANLAR SONUNA GELDİĞİMİZ ANLAMINDA DEĞİLDİR

 

Öte yandan AK Parti öncesini örnek gösteren Süreyya SadiBilgiç de “Düşünsenize 2001 yılında 21 bankası batırılmış, milyarlarca lirasıhortumlatılmış, gecelik faizlerin binlerle ifade edildiği, enflasyonrakamlarının üç haneli rakamlara gittiği bir Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ninböylesi büyük bir devlet refleksi gösterebilmesi mümkün müydü? Asla mümkündeğildi. Ancak bugün yapılanlar ve tüm bu reformlar işin sonuna geldiğimizanlamına gelmiyor. Daha işimiz çok. AK Parti kadroları önümüzdeki süreçte deAllah’ın izniyle çok başarılı işlere imza atacaklardır. Sayın Başbakanımızınçizmiş olduğu ve Sayın Cumhurbaşkanımızın tanımlamış ve çizmiş olduğu yeniTürkiye yolunda bu ülke adına pek çok hayırlı işlere AK Partili kardeşlerimizde imza atacaktır” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

qwerty

12 Kasım 2014 Çarşamba 11:32

Yeni isimlerle yeni vekiller istiyoruz. YEni vekiller yeni vizyon.Mevcut vekillerde kenara çekilsinler artık.

AK PARTİLİ

12 Kasım 2014 Çarşamba 10:47

Sayın vekillerimiz çok güzel söylemiş. Ancak,Bir birinizin kuyusunu kazmaya gerek yok ki. Isparta'da yaptığınız yanlış uygulamalar, yanlış atamalar zaten kendi kuyunuzu kendiniz kazıyorsunuz. Teşkilatta öyle huzursuzluklar var ki. Adamın partiyle, davayla alakası yok. Sırf yaptığı yalakalıklarla bir yerlere geliyor. Ispartalılı zaten biz oy verir. Yabancıları getirelim düşüncesi vekiller kuyularını kendileri kazıyor. Eee Ispartalıda bu kuyuyu toprakla kapatmak düşüyor. Allah rahmet eyleye.

BABA baba

11 Kasım 2014 Salı 21:34

Bundan sonra AKP artık ne anayasa ne de baba yasa yapamaz. Bir kaç daha torba yasa yapar, katilleri hırsızları, namussuzları birazdaha kurtarır. Abdullah GÜL gitti ama Abdullah ÖCALAN biz yaşadıkça cumhurbaşkanı olamayacak. Rahmetli Muhsin YAZICIOĞLU'nun infazının hesabını da soracağız.

rast

11 Kasım 2014 Salı 15:58

sizin gibi cumhuriyet ve atatürk düşmanı bir partiye oy vermek mi asla.zaten az kaldı seçimlerde siz ve özel boyunuzun ölçüsünü alacaksınız.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR