24 Nisan 2024 Çarşamba

AK Parti’de Erbakan sürprizi

7 Haziran seçimlerinde AK Parti sürpriz adaylarla seçmenin karşısına çıkacak. AK Parti’nin bir “vefa hareketi” olduğunu söyleyen Davutoğlu Milli Görüş'ün lideri merhum Necmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan ve kızı Elif Erbakan Altınöz’ü milletvekili adayı göstermek için teklif götürecek.

Isparta

Milli Görüş'ün siyasi temsilini üstlenen Saadet Partisi ileyollarını ayıran Fatih Erbakan’a AK Parti vefa elini uzatacak. AK Parti kararalma mercilerinde yapılan görüşmelerde parti yönetiminin Erbakan’ı davet etmesifikri ön plana çıktı. AK Parti MYK kararı ile Fatih Erbakan’a 7 Haziranseçimlerinde kendisini aday göstermek istediklerini iletecek. Erbakan’ınBaşbakan Ahmet Davutoğlu’nun memleketi ve Milli Görüş lideri merhum Erbakan’ınseçim bölgesi olan Konya’dan aday gösterileceği belirtildi. AK Parti'nin birdiğer aday olarak Erbakan ailesinden Elif Erbakan Altınöz’e de teklifgötüreceği konuşulan konular arasında. Altınöz’ün kabul etmesi halinde İstanbulveya Ankara’dan aday gösterileceği kaydedildi. Erbakan Vakfı Genel BaşkanYardımcısı Necmettin Aydın’ın da Zonguldak'tan aday gösterileceği konuşuluyor.

 

VEFA BORCU OLARAK GÖRÜLÜYOR

 

Bu isimler için MYK’nın bir karar alması gerekiyor. 7Haziran seçimlerini Türkiye’nin kaderi ve geleceği açısından çok önemli görenAK Parti, anayasayı değiştirecek 330 veya daha fazla milletvekili çıkarmak içinçalışmalar yürütüyor. Fatih Erbakan, geçtiğimiz günlerde milletvekilliğikonusunda şu açıklamayı yapmıştı: “Erbakan hocamızın ismine olan teveccüh veilgiden dolayı milletimizin teveccühü, ilgisi, talebi var. Vefa borcunu ödemekistediklerini ve bendenizin Meclis’e o ilden gönderilmesiyle böyle bir vefaborcunu ödeyeceklerini her zaman ifade ediyorlar. Böyle bir şey düşünürsekdestek olacaklarını söyleyip teveccüh gösteriyorlar.”

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

dovrucu Davut

17 Mart 2015 Salı 09:26

Hanedan sevicilik,Yalama yalakalıkla,Su re ti haktan görünmeklen hak tecelli etmez.

ittifak yarışımı başladı?

16 Mart 2015 Pazartesi 21:33

SP BBP ve MHP ortak liste hazırlarsa diye AKP de telaş başlamış. CHP ve DSP de aynı çalışmayı yaparsa CHP ve MHP koalisyonu güçlenir AKP azınlığa düşer herşeyden önemlisi yüce divan yolcusu olur. 1+1=2 0=AKP

SECMEN

16 Mart 2015 Pazartesi 21:04

ERBAKANIN KEMIKLERI SIZLAMAZMI???

AKısparta

16 Mart 2015 Pazartesi 16:46

Vefa mefa tamam da, sadece soyadı yüzünden milletvekili yapılmamalı.Biz Ispartada denedik gördük.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR