19 Mart 2024 Salı

AK PARTİLİ KADINLARDAN SUÇ DUYURUSU!

ISPARTA’DA Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı ve üyeleri, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

Isparta

Ak Parti Isparta İl KadınKolları Başkanı Havva Saraç ve yönetim kurulu üyeleri, Adalet Sarayı önünde biraraya gelerek CHP Lideri Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulundular.

Kadın Kolları BaşkanıSaraç burada yaptığı açıklamada ise; “Ana Muhalefet Partisi Lideri Sn. KemalKılıçdaroğlu 16.01.2016 tarihinde CHP 35.Olağan Genel Kurultayında ve19.01.2016 tarihinde TBMM’deki CHP Grup Toplantısı’nda erdemli siyaset veülkemizin geleceği için, son derece talihsiz konuşmalar yapmıştır.Konuşmalarında Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik çok çirkinnitelemelerde bulunmuştur. Bizler duyarlı vatandaşlar olarak buna tepkigösteriyoruz ve kendisini kınıyoruz. Sayın Kılıçdaroğlu’nu sorumlu ve erdemlibir siyasetçi gibi davranarak üslubunu değiştirmeye davet ediyoruz. Sayın Kılıçdaroğlu’nunkullandığı ifadeler sadece Sn. Cumhurbaşkanımıza yönelik bir saldırı değil;verdikleri oylarla bu makama layık gören bizlere ve milyonlarca vatandaşayapılmış açık bir hakarettir.

Sayın Kılıçdaroğlu, milletimizinyüzde 52’sinin oyunu alarak doğrudan seçilen Cumhurbaşkanımıza, ilkel vedemokratik bilincin gelişmediği toplumlarda her türlü gücü tek başına kontroleden kişiler için söyleyen “diktatör” nitelemesi kullanılmıştır. Halka baskı veşiddet uygulayan, demokrasiyle ve seçimlerle hiçbir alakası olmayan bukimselerle Cumhurbaşkanımızı bir tutması; Kılıçdaroğlu’nun demokrasiye vehalkın iradesine en ufak saygısının olmadığının göstergesidir. Yine, Sayın Kılıçdaroğlu’nunhareket ederken kullandığı “namus ve şeref” kavramlarının bu ülke insanı içinne denli önemli ve kutsal olduğunu bilmediğini düşünüyoruz. Kullandığı buüslubun erdemli bir siyasetçiye ve siyasete yakışmadığı aşikardır. Erdemlisiyasetçi, kendi milletini katledenlere arka çıkmayıp adaletten ve vicdandanyana olandır. Erdemli siyasetçi PKK’lıları özgürlük savaşçısı olarak belirtenbildirgeye imza atmaz ve erdemli siyasetçi milli değerlerini ayaklar altınaalarak ülkesini yurtdışına şikayet etmez. Sayın Kılıçdaroğlu, bir dünya lideriolan Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ahakaret etmekten vazgeçip, özlemini duyduğu erdemli siyaseti yapanlardan biriolmalıdır. Yukarıda arz ettiğimiz üzere Sayın Kılıçdaroğlu Anayasa, Türk CezaKanunu ve Uluslararası Sözleşmelerle güvence altına alınan, kişinin maddi vemanevi değerlerinden oluşan toplum nezdindeki şeref ve haysiyetiyle TürkiyeCumhuriyeti Cumhurbaşkanı’nın saygınlığını korumaya yönelik Türk CezaKanunu’nun 299. Maddesinde hükmünü bulan “Cumhurbaşkanı’na hakaret” suçunuişlemiştir. Bu sebeple Cumhuriyet Başsavcılığı’na bireysel olarak suçduyurusunda bulunma hakkımızı kullanıyoruz” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

tarafsız

11 Şubat 2016 Perşembe 09:40

hanımefendiler, bu insanlar siyasetçi bu gün kavga ederler yarın bir resepsiyonda el sıkışırlar zaten bolca birbirlerini mahkemeye veriyorlar siz boşa zahmete girmişsiniz lakin bence siz kadını çocuk doğurma mekanizması olrak gören hamile kadının sokağa çıkmasını ahlaksızlık olarak gören tecavüzcüyü tahrik olmuş diye haklı gören üç çocuk doğurmayanı vatan haini ilan eden her fırsatta kadın bedeni üzerinden siyaset yapanları çaktırmadan kadını her fırsatta küçümseyenleri dava edin

ıspartalı

10 Şubat 2016 Çarşamba 21:16

kutsal cumhur başakanımızı korumak siz gibi iki aciz insana mı kaldı? allah aşkına tiplere bir bakın

hilmi

10 Şubat 2016 Çarşamba 21:28

tip nitelendirmeni açıklada kime hizmet ettğini anlayalım.

Tarafsız

10 Şubat 2016 Çarşamba 19:32

Ya herkes bir yol bulmuş resmen şov yapıyorlar. Size mi kaldı Adliye önünde resimli şovlar. Gereğini zaten yapan yapıyor.Sizin şovmenliğinizle yapılacak değil bu işler. Yazık yazık. Gerçekten yapılacak işlerle ilgilenin ey bayanlar.Projeler yapın,Hak hukuk için,insanlık için çalışın. Bırakın boş işleri.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR