19 Mart 2024 Salı

AK PARTİLİ BELEDİYE ZAMSIZ BELEDİYE

AK PARTİLİ BELEDİYE ZAMSIZ BELEDİYE

Isparta

Göreve geldiği gün ‘Zamsız bir Keçiborlu’ hedefiyle yola çıkan Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak, bu doğrultuda somut adımlar atmaya devam ediyor.

Yaptığı girişimlerle Keçiborlu’ya büyük yatırımları kazandıran Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak sosyal belediyeciliği de unutmuyor. "İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’’ mantığıyla çalışan Başkan Parlak, Keçiborlu halkına bir müjde daha verdi.

3 YIL BOYUNCA ZAM YOK

2015 yılında şebeke suyunu yüzde 15 ucuzlattıklarını ve ardından da zam yapmama kararı aldıklarını belirten Başkan Parlak, ‘’Bu sene de suya zam yapmama kararı aldık. Şu anda halkımız suyu 99 kuruştan kullanıyor. Hatta 3 yıl boyunca zam yapmayı düşünmüyoruz. İnşallah çok afaki bir durum olmaz. Sadece su değil belediyemizin verdiği tüm hizmetlerin bedellerinde zam yapmadık’’ dedi.

KAYIP-KAÇAĞA DARBE VURDU

Göreve geldiği ilk gün kayıp-kaçağın önüne geçtiğini bildiren Başkan Parlak, "Bunu başardıktan sonra suyu ucuzlattık. Kaçak su kullanan vatandaşlarımıza ceza yazdık. Kaçağı önleyince halkımızın geneline bu rahatlığı yansıttık. Ayrıca dükkanlarımızın su ücretlerini ticari tarifeye göre alıyorduk. Şu anda mesken tarifesiyle alıyoruz. İddia ediyorum Isparta’nın en ucuz sularından birini içiyor Keçiborlu. Ben görevde bulunduğum süre zarfında belediye hizmetlerine zam yapmayı düşünmüyorum’’ diye konuştu.

VATANDAŞIMIZ TEMEL İHTİYAÇLARINI UCUZA ALACAK

Zamsız bir belediye sloganıyla yola çıktıklarını anlatan Başkan Parlak, şöyle devam etti; ‘’Halkımız temel ihtiyaçlarını ucuza temin edecek. Biz vatandaşımızın cebine dokunmamaya gayret ediyoruz. ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ mantığıyla hareket ediyoruz. Bunların yanında göreve geldiğimizde ekmeği ilçede 1 TL’ye yiyorduk ve buna karşı önlem alacağımızı dile getirdik. Bu konuda da başarılı olduk. Halkımızın temel kullanım ihtiyaçları hususunda hassas davranıyoruz. Hedefimiz mutlu bir Keçiborlu. Zam yapmayınca belediyemiz bu hizmetleri veremiyor mu? Veriyor. Gayet de güzel çalışmalara imza attığımızı düşünüyorum. Sadece belediyemizde ekonomik disiplin sağladık. Böyle olunca hem biz ekonomik olarak düzen sağladık hem de vatandaşımızın hizmeti ucuza almasına vesile olduk.

VATANDAŞIMIZA EKONOMİK ANLAMDA DESTEK OLMAK İSTİYORUZ

Son olarak göreve geldiğimizde yaklaşık 50’ye yakın kaçak su kullanan tespit ettik. Bunlara gerekli cezai işlem uyguladık. Şu anda elde ettiğimiz gelir, fiyatların yüksek olduğu dönemdeki gelirden daha fazla. Adil düzen oluşturduktan sonra mutlu insan profili oluştu. Biz kayıp kaçağı önleyip suyu ucuzlattık ve belediyemizin gelirini artırdık. Vatandaşımıza ekonomik olarak destek olmak istiyoruz.’’

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ali

06 Aralık 2016 Salı 13:42

UYANIK KURNAZ YUSUF; Sudaki kayıp lacağı kim önledi; senden önceki baskan TURGUT SOYKAN; Keciborluya yeni hatlarla yeni temiz su getirip tüm ilce sebekesini o degistirmedimi? Bütün eski hatlar iptal edilip yeni tesisattan bağlamadımı? Tam isler bitti secim oldu, sen hazıra kondun. Simdi kaymağını yiyorsun. Ayrıca halkın coğu bilmiyor, senin yaptırdığını zannettikleri asfaltıda karayolları döktü, sen olmasanda dökülecekti, çünkü onların sorumluluğunda. Sadece su sebesi calısmalarını bekliyorlardı

GENÇ SENİRKENTLİ

06 Aralık 2016 Salı 11:51

KEÇİBORLULULAR BAŞKANINIZA SAHİP ÇIKIN GERÇEKTEN ÇALIŞKAN VE İLÇESİNİ SEVEN BİRİ.. SİZİN BAŞKANIN YAPTIĞI HİZMETLERİN SENİRKENTTE 10/1 İ YAPILMADI.. BURLARI GÖRÜN YAŞADIĞIMIZ ŞARTLARI...

KADİR

06 Aralık 2016 Salı 11:06

ISPARTA BELEDİYESİDE SUYU UCUZLATSA NE İYİ OLUR

selim

06 Aralık 2016 Salı 09:40

başkanım sizin döneminizde keçiborlu görmediği hizmetleri görüyor. yalnız bir ak parti üyesi olarak partinin durumu içler acısı. birde şu parti yönetimine el atsan çok iyi olacak.

GELENDOSTLU

06 Aralık 2016 Salı 09:21

Ben bu adamla 2 yıl kadar çalıştım. Gerçekten çok iyi bir insan. İçi dışı bir. Keçiborlu için bir şeyler yapmaya çalışıyor. Başarıyor da. İnşallah daha iyi yerlere gelir de Ispartaya hizmet eder.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR