18 Nisan 2024 Perşembe

AK PARTİ ÜZERİNE DÜŞENİ FAZLASIYLA YAPACAKTIR

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, "Bu millet ortaya bir koalisyon ortamı koydu. Dolayısıyla bunu bütün siyasi partilerin değerlendirmesi lazım. Yokuşa yormadan samimi olarak koalisyonda yer almak için gayret etmeleri gerekiyor diye düşünüyorum. Bu noktada AK Parti'ye düşeni, AK Parti fazlasıyla yapacaktır" dedi.

Isparta

Erdem, AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç'in Süleyman Demirel Üniversitesi Doğu Kampüsü'nde verdiği iftarın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, AK Parti'nin genel başkan yardımcıları ve bakanlarının her ramazan ülkenin dört bir yanına dağıldığını ve bu tür iftarlara katıldığını söyledi.

Bugün de kendisinin Isparta'ya geldiğini dile getiren Erdem,iftarı veren Bilgiç'e teşekkür etti.

Erdem, hükümet kurma çalışmalarına değinerek, halkınhükümetin kurulmasını beklediğini, partisinin de seçimin ertesi günündenitibaren çalışmalara başladığını anlattı.

"Kimlerle koalisyon kurabilir, onların duyarlı olduğu konular neler, vaatleri nedir, ortak hareket edilecek noktalar nelerdir"soruları temelinde çalışmalarını sürdürdüklerini vurgulayan Erdem, şöyle konuştu:

"Biz dersimize gerçekten çok iyi çalıştık. Bu çalışmalar neticesinde Cumhurbaşkanımız, Başbakanımıza tekrar hükümeti kurma yetkisi verdi. Bu çerçevede Pazartesi CHP ile görüşmeler devam edecek. Tabi bu koalisyon kurma imkanlarını partilerin yaklaşımları belirleyecek. Tek başına AKParti'nin istemesiyle de olmuyor. Bu millet ortaya bir koalisyon ortamı koydu.Dolayısıyla bunu bütün siyasi partilerin değerlendirmesi lazım. Yokuşa yormadan samimi olarak koalisyonda yer almak için gayret etmeleri gerekiyor diye düşünüyorum. Bu noktada AK Parti'ye düşeni, AK Parti fazlasıyla yapacaktır.Bundan kimsenin şüphesi olmasın."

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

emeklı

14 Temmuz 2015 Salı 00:36

sayınbaşkanım göztermelik artış yapmayın öyle veya boyle 2 yıl emeklı 30 yıl öde 1100 25yıl ödeyen 1250 nerde bunun farkı fazla ödeyen az azödeyen fazla adalet neresınde

mustafa

13 Temmuz 2015 Pazartesi 11:57

Rektörlük eskiden personele iftar verirdi. Şimdi milletvekillerine...

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR