20 Nisan 2024 Cumartesi

AK PARTİ TAM KADRO SAHAYA İNDİ!

AK Parti ISPARTA'DA 1 Kasım seçimleri için start verdi. Milletvekili Adayları hem Kurban Bayramı ziyareti hem de seçim çalışması ziyaretleri kapsamında 2 günde 7 ilçe ile bir çok beldeyi ziyaret ettiler.

Isparta

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun parti yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Milletvekili Adayları Süreyya Sadi Bilgiç, Said Yüce, Haydar Kemal Kurt ve Gülsüm Tunçbilek 2 Sütçüler,  Aksu, Yenişarbademli,Çiçekpınar, Şarkikaraağaç, Çarıksaraylar, Yalvaç, Hüyüklü, Gelendost Sarıidris,Eğirdir, Büyükkabaca, Senirkent, Uluborlu, Keçiborlu, Senir, Güneykent, Gönen,Atabey, Kuleönü ve Sav ilçe ve beldelerini ziyaret ettiler

AK Parti'nin usta milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç teşkilatları ile birlikte büyük bir aile örneği sergileyerek bu seçim için Isparta'da daha büyük zaferle çıkacaklarını kaydetti. 















YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ahmet Güner

28 Eylül 2015 Pazartesi 18:36

Eski Ak Parti ruhu yeniden canlandırılmalı, ciddi bir temizlik harekatı başlatılmalıdır. AK Parti Isparta'da Milli Eğitimde yaptığı atamalara baksın. Hergün Erdoğana ve Akpartiye söven, manevi duyguları ayak altına alan adamlar okullara müdür yapıldı. Akıl sağlığı yerinde olduğu bile şüpheli adamlar şu an okul müdürü oldu. Halk bunları görüyor. Tabi sandık başına giderken bunları Ispartalı değerlendirecektir.

Ak genç

28 Eylül 2015 Pazartesi 10:38

Goca reis Bahçeli'nin sayesinde tek başına iktidarız Allah'ın izniyle. Biz Allah'tan bir istedik, O pir verdi, Bahçeli'yi yoldaş verdi.

hikmet demirtaş

28 Eylül 2015 Pazartesi 09:16

Ne yiyip ne içiyorsa bu adamlar memleketin durumundan, ağlayan ****ardan, devalüasyondan, işsizlikten, enflasyondan haberleri yok. Kafayı bulmuş halde gezip eğleniyorlar. Yalvarıyorum ne içiyorsanız bize de verin yoksa delireceğiz memleketin hali duman olmuş.

inanma

28 Eylül 2015 Pazartesi 00:21

daha çok beklersin

yezitler

27 Eylül 2015 Pazar 19:49

Allah uyuz versin tırnak vermesin bu ampüllere

Ispartalı

27 Eylül 2015 Pazar 15:44

Rabbimin izniyle 1 kasımda tek başımıza iktidarız.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR