26 Nisan 2024 Cuma

AK PARTİ TAM KADRO BİR ARADA

AK PARTİ TAM KADRO BİR ARADA

Isparta

AK Parti'de ilçe kongrelere tüm hızıyla devam ediyor.Uluborlu İlçe Teşkilatı'nın kongresi Uluborlu Belediyesi Düğün Salonu'ndagerçekleştirildi. Kongrede milletvekilleri, İl ve İlçe teşkilat yöneticileri tamkadro hazır bulundu.

AK Parti Uluborlu İlçe Başkanlığı Kongresi gerçekleştirildi.Kongreye AK Parti Milletvekili Recep Özel, eski Milletvekili Haydar Kemal Kurt,İl Başkanı Osman Zabun, Merkez İlçe Başkanı Ömer Parlak, İl Genel MeclisBaşkanı Ali Bolat, İl ve Merkez İlçe yöneticileri, Belediye Başkanları, İlçeBaşkanları, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, Kadın Kolları Başkanlığı,Gençlik Kollara Başkanlığı ve çok sayıda partili katıldı.

Birlik ve beraberlik mesajının verildiği kongrede mevcutbaşkan tekrar göreve getirildi. AK Parti Milletvekili Recep Özel kongredeyaptığı konuşmasında ise, kongre sürecinin birlik ve beraberlik içerisindedevam ettiğini belirtti. Milletvekili Özel; "Kongre takvimimize göre bugünUluborlu'da başkanımızı ve yönetimimizi seçiyoruz. 2002 yılından buyana olduğugibi yine milletimize en iyi hizmeti sunmak gayretinde olmaya devam edeceğiz.AK Parti'yi millet kurmuştur ve milletle beraber yürüyecektir" dedi.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Akgenç

23 Kasım 2014 Pazar 13:11

Hayret birşey bu sefer çevre Müdürünü kongrede göremedik

Objektif

22 Kasım 2014 Cumartesi 21:21

Bu gün Uluborluda coşku varmış çok ilginç, bu gün de başka günlerde coşku oluyor ama nasıl Bankalara, Tarım kredi koop.,ilaç bayilerine, borcunu ödemeye çalış birbirlerine kefil olanların tersine coşkusu var, bağkurunu sigortasını ödeyemeyenlerin karamsar coşkusu var, hatta o toplantıya giderken önünden geçtikleri esnafa veresiye defterindeki durumdan ötürü selam veremeyenlerin coşkusu var.

akkara

22 Kasım 2014 Cumartesi 16:37

Sayın Bomba32. Haber mi yapıyorsun yoksa reklammı?

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR