20 Nisan 2024 Cumartesi

Ak Parti Seçim Zaferini böyle kutladı

Ak Parti Seçim Zaferini böyle kutladı

Isparta

Isparta'da AK Parti İl Başkanlığı'nda toplanan partililer seçim zaferini kutlamaya başladılar. Kaymakkapı Meydanı'nı dolduran partililer kutlamalara başladı.

 

Kaymakkapı Meydanı'nda trafiğin aksaması nedeniyle Hükümet Meydanına yürüyen AK Partiler burada kutlamalara devam etti.

 

Otobüs üzerinde konuşan AK Parti İl Başkanı Osman Zabun,"

Bu coşkuyu yeniden yaşatan milletimize teşekkür ediyoruz.Haydar Kemal Kurt ve Gülsüm Tunçbilek vekilimizde gönlümüzün vekili. Isparta’yı TBMM’de temsil edecek olan CHP Milletvekili İrfan Bakır ve MHP Milletvekili Nuri Okutan beylere de hayırlı olsun diyorum" dedi.


 

AK Parti Milletvekili Said Yüce ise konuşmasında "Bugünhepimiz çok büyük zafer kazandık. Bu zfaer sayesinde tüm oyunlar bozuldu. Buoyunu hep beraber bozduk" dedi.

 

Süreyya Sadi Bilgiç'te konuşmasında "Önce yol arkadaşısonra yol dedik. Sizlerle bu yolda olduğumuz olduğumuz için şükrediyorum.S,yasi istikrar olmadan hiç bir şey yapılmaz. Sizler sayesinde tekrar istikrarsağlandı. Düşmanlara geçit vermedik" ifadelerini kullandı.




YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Niyazi

02 Kasım 2015 Pazartesi 15:30

Kendilerini yenileyemeyen ,ülkemizi K kılıçtaroğlu ve Bahçeliye ihale etmeye çalışanlar ,hala yok gemicik yok yandaş medya diye karalama yapacağına kendine baksın.

Hakan

02 Kasım 2015 Pazartesi 15:25

Düşman kim den anlamayanlara hatırlatalım. Dış güçler, Feto terör örgütü ve onu kullananlar. Aydın Doğanlar, ve Türkiyemiz düşmanları. Suriyeye 400.000 kişinin katiline heyet gönderenler.

karaagaclı

02 Kasım 2015 Pazartesi 13:42

zihniyet aynı, ne demek düşmanlara geçit vermedik?? Düşman kim???

NE BU

02 Kasım 2015 Pazartesi 12:37

düşmanlara geçit vermedik. o nasıl söz. düşman kim acaba. çok garip bi söz olmuş. savaş mı var ki.

vatandaş

02 Kasım 2015 Pazartesi 09:02

bu ne biçim bir ifade açıklayabilirmisiniz.Düşmanlara geçit vermedik.

fatih

02 Kasım 2015 Pazartesi 08:33

Kazanan kazabdıda kutlama yapanlar ne kazandıda coşuyorlar? 750 bin dolarlık saatmi dağıtılmış, gemicik mi almışlar, ihalemi aldılar? Ispartanın içindeki karayoluna bakın AKP'nin Ispartaya ne yaptığını gòrün. Şimdi zamlar arka arkaya gelecek bakalım o zamanda böyle coşkulu olacakmısınız

ARASLI....

01 Kasım 2015 Pazar 23:16

Cenab-ı Allah bu Sn Kılıçdaroğlu ile bu Sn Bahçeliye uzun ömürler versin. Versin ki bu tatlı koltuklardan hiç inmesinler.Bunlar buralardan giderlerse, olaki dişli bir Genel Başkanlar gelirse , o zaman işimiz zorlaşır.Aman sağlıkla,uzun ömürler diliyorum.Allah bunları başımızdan hiç eksik etmesin.....

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR