18 Nisan 2024 Perşembe

AK PARTİ SEÇİM STARTINI VERDİ

AK Parti Milletvekili Recep Özel, köyleri ziyaret ediyor.

Isparta

7 Haziran seçimlerinin ardından koalisyon oluşmaması ve erken seçimin gündeme gelmesi nedeniyle AK Parti'de seçim çalışmalarına başlanıldı. Milletvekili Recep Özel, Isparta'da ilçe ve köy ziyaretlerine başladı.

Yakaören Köyü'nü ziyaret eden Milletvekili Özel, vatandaşlarlabuluştu. 7 Haziran seçim sonuçlarını halk ile beraber değerlendiren ve koalisyon sürecini paylaşan Milletvekili Özel, olası bir erken seçimde destek istedi. Tüm ilçeleri ve köyleri ziyaret edeceklerini belirten Milletvekili Özel, erken seçim halinde teşkilatlarımız ile birlikte her zaman çalışmalara hazır olduklarını söyledi.









YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

MÜBAREK İNSAN

19 Ağustos 2015 Çarşamba 10:07

Kim ne derse desin, Recep bey dava adamıdır. Bir daha aday edilip edilmeyeceği garanti olmamasına rağmen gece gündüz çalışıyor. Hep çalıştı da. Öbürleri ne yapıyor ya. zaten başkan Ak partili olanlardan aday seçilmezse gene oy yok. Partimiz fabrika ayarlarına geri dönmeli. Sonradan partimize girenlere partide yer yok. Defolup gitsinler. Partimize zarar veriyorlar. Biz bize yeteriz.

Allah aşkına

18 Ağustos 2015 Salı 23:59

birisi şu adama desin de ısparta dan aday olmasın. o nun yüzünden akparti oy kaybediyor. listelerin yenilenmesi şart. şükrü başdeğirmen, mehmet aybatılı, tahir alan aday olsunlar kafadan üç vekil mecliste.ama hdp yi şekilde gösterilenler arttırıyor kardeşim...

Ramazan ER(Yalvaç'lı)

19 Ağustos 2015 Çarşamba 15:07

Ya bırakın allah aşkına böyle saçmalıkları yaaaa. Neymiş efendim Aybatılıymış yaaaa bizim memleketimizin öz ve öz evladı Recep Bey aday edilmeyecek de Ispartalı olmayan birileri Isparta'dan aday olcak tıpkı eski vali Ali Haydar ÖNER'de, Sait DİLEK'de olduğu gibi. Akıllı ol Isparta'lı yarın bu adamlar çeker gider Isparta'dan ammmmmaaaaaa Recep beyy gibi, Nuri bey gibi, İrfan Bey gibi adamlar hep buradalar. YANİ ISPARTANIN VEKİLİ ISPARTALI OLMALI.

ispartalı

18 Ağustos 2015 Salı 22:37

sayın şükrü başdeyırmen hüseyin dede yakışanı

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR