29 Mart 2024 Cuma

AK Parti seçim çalışmalarını hızlandırdı

AK Parti seçim çalışmalarını hızlandırdı

Isparta

AK Parti Isparta Milletvekili adayları seçim çalışmalarını hızlandırdı. 1 Kasım seçimleri öncesinde ilçeleri ziyaret eden vekil adayları köylere de ziyaretlerde bulunmaya devam ediyor.

AK Parti’de seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Milletvekili Adayı Süreyya Sadi Bilgiç, Sait Yüce, Haydar Kemal Kurt ve Gülsüm Tunçbilek Deregümü köyünde seçim çalışmalarını sürdürüyor. Köyde çeşitli ziyaretlerde bulunan adaylar vatandaşın sorunlarını dinledi.


Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç burada yaptığı konuşmada, “Siyasi partilerin var oluş gereği iktidar olmaktır. Ancak gördük ki bugünkü parlamentoda sadece iktidara talip olan tek bir parti var. O da AK Parti. İnanıyorumki diğer partiler 1 Kasımda gereken cevabı alacaklardır” dedi.

Milletin AK Parti’yi tanıması için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyen Haydar Kemal Kurt ise, “Biz yapmış olduğumuz işi kutlu bir dava olarak görüyoruz. Bu kutlu davanın teşkilat mensupları olarak bizler seferimizi gerçekleştireceğiz. Zafer Allah’ın takdiridir. Netice ve hizmet odaklı bir seferi Isparta’mızda gerçekleştirmek istiyoruz. İnşallah 1 Kasım’da o neticeyi alacağız” diye konuştu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

MAHMUT AKSU

09 Ekim 2015 Cuma 09:09

Sayın kardeşim, 2002 seçimlerinden önce her yer yolsuzluk ben yüreğime taş basarak kendi partime değil akp ye oy verdim. çünkü çalınan çırpılan kendi ve çocuklarımın geleceği idi. benim gibi düşünen milyonlarca insan yüreklerine taş basarak kendi partilerine değil akp ye o verdi. işte aramızdaki fark bu. bizler bir telefonla 10 dk içinde 312 tane beğenmedim diye ne yazdığımı bile okumadan tıklayacak kadar trol değilim. beni beğenmeyen 312 kardeşime yazıyorum o yazdıklarımda iftira yalan varmı?

m.aksu

09 Ekim 2015 Cuma 08:48

300 değil 500 de olsa beğenmeseniz 1 kasım da MHP yüzde 60 la tek başına iktidar olacak..

mahmut aksu

09 Ekim 2015 Cuma 10:51

dileğine yürekten katılsam da sayın kardeşim lütfen kendi isminizi kullanınız. benim adıma yazı yazmayın. bu hiç de hoş birşey degil. o zaman dürüstlüğümüzün ne anlamı kalır değilmi?

ibo

08 Ekim 2015 Perşembe 22:19

nereye verirseniz verin oyu vatanı sevenlere verin doğuda başka batıda başka konuşanlara vermeyinde

VAYYY

08 Ekim 2015 Perşembe 16:41

SN.MAHMUT AKSU ÖYLE BİR YORUM YAPMIŞSINKİ 300 ÜN ÜZRİNDE MAŞALLAH BİR DAHA YORUM YAPMAYINIZ BARİ..DEĞİLSEKİ BİR DAHA YORUM YAPARSANIZ..SİSTEM ÇÖKER ALLAH KORUSUN İYİ GÜNLER HERKESE

ALİM

08 Ekim 2015 Perşembe 16:38

MAHMUT AKSU BEYİ BEN TANIMIYORUM..BİLMİYORUM ..AMA BİLDİĞİM BİRŞEY VAR ODA ŞUDUR..MHP YE OY VERMİŞ BİRİ OLARAK..HER ŞEYE HAYIR DİYEN PARTİ BENCE BARAJ ALTIN DA KALACAK..MAHMUT BEY ..EVET BU MİLLET 1 KASIMDA DİYE ON DAN BAHSEDİYOR HERHALDE...DEĞİLSEKİ 2 TANE HDP Lİ BAKAN MHP NİN HERŞEYE HAYIR DEDİĞİ İÇİN KABİNE YE GİRDİ ..MAHMUT AKSU BEY BUNDAN HABERİNİZ VARMI..

CEVAP

08 Ekim 2015 Perşembe 16:30

SİZİN SİYASİ ZİHNİYETİZ BELLİ..7 HAZİRAN AKŞAMI KOALİSYONA HAYIR.. ERKEN SEÇİME GİDELİM...SONRA DA ONA HAYIR..BU NA HAYIR. ŞUNA HAYIR.EEEE ŞÖYLE YAPALIM HAYIR ..BÖYLE YAPALIM HAYIR.. DİNLE BAKALIM HAYIR.. HERŞEYE HAYIR..EYYYY .... BÜTÜN TÜRKİYE BU SÖYLENEN HAYIRLARI UNUTMAYACAK..VE 1 KASIM AKŞAMI ESAS SİZ GÖRECEKSİNİZ..

mahmut aksu

08 Ekim 2015 Perşembe 11:41

Bu değerli millet yolsuzlardan hırsızlardan hesap soracağız deyip de tüm yolsuzları aklayanlardan, çözüm süreci diye haykıranlardan çözüm süreci başladı ****ar ağlamıyor diye afis bastıranlardan, gel hocam gel hasretine dayanamıyoruz diye timsah gözyaşı dökenlerden,zamanında çözüm sürecine karşı çıkan tüm insanları vatan haini ilan edenlerden, apo cuma namazı kılardı onun yerinde ben olsam bende dağa çıkardım diyenlerden öyle bir hesap soracakki sandıktan çıkan sonuca kimse inanamayacak % 35

gidin köylere

08 Ekim 2015 Perşembe 09:49

elma armut yeyin domates yeyin bakem.

seçmen

08 Ekim 2015 Perşembe 09:03

seçim zamanıaynı hep nakarat koltuğa oturasaya kadar ondan sonra senin oyunu aldım bir öğlen seçmen kardeşim sen isdeğin kadar söylen hesabı ama yemezler cevabım sana oy moy yok bi öğlen sen isdeğin kadar söylen.

ben ali

08 Ekim 2015 Perşembe 08:32

SANAYİDE 20 YILLIK ESNAFIM.AYNI ZAMAN DA SİYASETLEDE UĞRAŞMAYI SEVİYORUM.7 HAZİRAN DAN BERİ YANİ 4 AYDIR İŞLERİMİZ BERBAT.7 HAZİRAN SEÇİMLERİN DE YİNE MHP YE OY VERDİK. AMA MHP NE YAPTI.MHP HERŞEYE HAYIR DİYEREK ADETA ÜLKEYİ KİLİTLEDİ.MHP ŞİMDİ BAKTIKİ OYLAR ERİYOR VE MHP NİN DURUMU KIRİTİK.MHP 1 KASIM DA KOALİSYONA HAZIRMIŞ.HANİ BAZILARI ITSO BAŞKANI ŞÜKRÜ BEYE KIZIYORLARYA NASIL AÇIKLAMA YAPIYOR DİYE HİÇTE KIZMALARINA HAKLARI YOK..ZATEN İŞLERİMİZ KÖTÜ.AMA ŞU VAR BEN MHPYE OY VERMEYECEĞİM...

EMEKLİ

08 Ekim 2015 Perşembe 00:08

acılen görevden alınması gereken md

Ahmet Ünver

07 Ekim 2015 Çarşamba 21:59

Milli Eğitim Müdürlüğü, geçen yıl görevlendirme yaptığı idareceilere baksın. Akıl sağlığından şüphe ettikleri adamı torpille müdür yapmasınlar.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR