19 Mart 2024 Salı

AK PARTİ MERKEZ İLÇE BAŞKANLIĞI ÖMER PARLAK İLE DEVAM

AK Parti Merkez İlçe Kongresi'nde mevcut Başkan Ömer Parlak ile yola devam denildi.

Isparta

IYAŞ Kongre Merkezi’nde düzenlenen kongreye Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, AK Parti Bölge Sorumlusu Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Koca, Isparta Burdur Koordinatörü Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir, Ak Parti Isparta Milletvekili Said Yüce, İl Başkanı Osman Zabun, İl Genel Meclis Başkanı Ali Bolat, belediye başkanları, meclis üyeleri,  sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve partililer katıldı.    

Kongrede AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Parlak, Ak Parti iktidarlarıyla Türkiye’nin hızla ivme kazanarak bir çok konuda ülkenin şaha kaldırıldığını söyledi. Parlak: “Ak Parti kadroları sürekli hedef yükseltti. Çıtayı yükseğe taşıdı. Hayal bile edilemeyenler gerçekleşti. Tabi ki ülkemizin bu başarısı bizleri ne kadar sevindiriyorsa da içeride ve dışarıda şer odakları mutlu olmuyorlar dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ispartalı

19 Kasım 2017 Pazar 16:53

Ben anlamış değilim ısparta siyasetini Reis metal yorgunu kalmıycak diyor. Isparta metal yorgunluğu hat safada kactane ilçe secimi kaybetti merkez ilçe yine aynı ısparta belediyesi gene aynı bakıyoruz yine aynı kadro bu demekki biz ıspartada daha çok kaybedeceğiz.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR