25 Nisan 2024 Perşembe

AK PARTİ KURMAYLARINDAN YENİ YIL MESAJI

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, Milletvekilleri Süreyya Sadi Bilgiç ve Recep Özel ve Merkez İlçe Başkanı Ömer Parlak yeni yıl mesajı yayınladı

Isparta

AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, üzüntü vesevinçleriyle bir yılı daha geride bıraktıklarını belirterek, umut vebeklentilerle yeni bir yıla girildiğini kaydetti.

Mutlu ve müreffeh Türkiye hedefine yönelik atılımların 2015yılında da aynı kararlılıkla sürdürüleceğini ifade eden Özel, şunlara değindi: "Yeniyıla gireceğimiz bugünlerde, ülkemizde her alanda yaşanan olumlu gelişmeler,mutlu ve müreffeh Türkiye hedefimize bizleri bir adım daha yaklaştırmaktadır.Bu hedefe yönelik atılımların 2015 yılında da aynı kararlılıkla sürdürüleceğimilletimizce bilinmelidir. 2015 yılında da huzuru, barışı ve refahı isteyen veher şeyin en iyisine layık olan milletimizin tüm dileklerinin gerçekleşmesinidiliyorum."

AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, yeni yıl nedeniile bir mesaj yayımlayarak, "Yeni umutlarla karşıladığımız 2015 yılının,milletimiz için istikrarlı, başarılı ve beklentilerin karşılandığı bir yılolması hepimizin dileğidir." dedi.

Bilgiç, mesajında, geride bıraktığımız 2014 yılının ülkemizve dünya açısından önemli badirelerin atlatıldığı bir yıl olduğunu belirterekşunları söyledi; "Hedef 2023'e bizi bir yıl daha yaklaştıran, büyük vegüçlü yeni Türkiye idealine kavuşturacak olan bir yılı daha geride bıraktık.2014 seçimlerle dolu bir yıl olarak içerden ve dışarıdan yapılan tüm zorlama vedayatmalara rağmen demokrasinin ve milletin ortak beraberliğinin sağlandığı,Sayın Cumhurbaşkanımızın, Sayın Başbakanımızın ve AK Parti'nin dolayısıyla yeniTürkiye'nin başarılarıyla dolu bir yıl olarak tarihteki yerini aldı. Acısıylatatlısıyla hüznüyle coşkusuyla bir yılı daha geride bırakıyor, umut vebeklentilerle yeni bir yıla giriyoruz. 2015 yılının sorunların çözüldüğü, huzurve güven ortamının sağlandığı, birlik ve beraberliğin pekiştiği, daha iyi hayatşartlarına ulaşıldığı bir yıl olmasını Cenab-ı Hak'tan niyaz ediyorum"dedi.

AK Parti  İl BaşkanıOsman Zabun, yeni yılın Türkiye ve dünyaya huzur ve barış getirmesini diledi.

Zabun, yayımladığı mesajda, yeni bir yıla Türkiye, dünya veinsanlık adına yeni umutlarla girileceğini belirterek 2015 yılında tümTürkiye'nin daha çok çalışması ve üretmesi gerektiğini vurguladı.

Yıllardır arzu edilen yeni anayasaya kavuşmak, çözümsürecini başarıya ulaştırmak, yeni reformlar gerçekleştirmek, teknolojiyi veinovasyonu tüm ülkeye yaymak, eğitimde, sağlıkta, sanayide kaliteyi ve yerlimalı tüketimini çok daha yukarılara taşımak gibi hedefler için 2015'in Türkiyeadına bir sıçrama yılı olacağına inandığına dikkati çeken Koçer, şunlarıkaydetti: "Türkiyenin kendi bölgesinde ve dünyada daha güçlü bir ülke olmayolunda 2015'te daha da ilerleyeceğine ve 2023 hedeflerine ulaşma azmi vecesaretinin artacağına yürekten inanıyorum. 2015 yılında farklılıklarınbirbirini kucakladığı, birlik içinde ve biz duygusuyla hareket eden insanımızınrefah ve huzur içinde yaşadığı,barışın ve kardeşliğin egemen olduğu bir ülkeolmamız dileğiyle tüm vatandaşlarımızın yeni yılını tebrik ediyor, 2015'teTürkiye ve tüm dünya için huzur ve barış, diliyorum."

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Parlak, 2014 yılınınmillet iradesinin tecellisi bakımından son derece önem taşıyan tarihi bir yılolduğunu ve ilk defa milletin Cumhurbaşkanını sandığa giderek ve iradesiniortaya koyarak kendisinin seçtiğini bildirdi.

Parlak açıklamasında, 2014 yılında dünyada yaşanan tümolumsuzluklara rağmen Türkiye’nin her alanda alnının akıyla meseleleri çözümekavuşturduğunu, 2015 yılında da aynı gayret ve azimle sorunların üstesindengeleceğini ifade etti. Parlak açıklamasında şunları kaydetti:

"Millet olarak gerek ülkemizde gerekse dünya da önemligelişmelere sahne olan bir yılı daha geride bıraktık. Yepyeni bir yılı dahaheyecan ve umutla karşılamanın haklı gururunu ve onurunu hep birlikteyaşıyoruz. 2015 yılının yaşanan tecrübelerin ışık tuttuğu, yeni bir yolharitamızın belirlendiği ve büyük imkânları beraberinde taşıyan bereketli biryıl olmasını diliyorum. Yeni yıl ülkemiz ve şehrimiz açısından yepyeni birfırsat olarak değerlendirilmelidir. İlk defa Milletimiz Cumhurbaşkanını sandığagiderek ve iradesini ortaya koyarak kendisi seçmiştir. Bunların yanı sıra 2014yılı Ülkemizin gelişmesine, büyümesine ve demokratikleşmesine engel olmakisteyen tüm şer odaklarıyla mücadele konusunda ciddi adımlarında atıldığıönemli bir yıl olmuştur. 2015 yılının dünyada barışın hakim olduğu, insanlarınkardeşçe yaşadığı bir yıl olmasını diliyorum. 2015 yılının Ispartamız,Türkiye’miz, milletimiz ve dünya insanları için huzura vesile olsun diyor,saygıyla ve sevgiyle hemşehrilerimizi selamlıyor, daha güçlü ve müreffeh birTürkiye için hep birlikte çalışmaya durmadan dinlenmeden devam edeceğizdiyorum."

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ÇELEBİ

01 Ocak 2015 Perşembe 22:07

Akp,nin kurmayları hoş geldin 2015 ZAM yılımı demişler.???

ahmet yücel

31 Aralık 2014 Çarşamba 18:42

pardon elhamdülillah Müslümanız. Noel kutlaması için yanlış adres .ama 2 ocakta tüm Ispartalıların mevlit kandilini kutlarım.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR