19 Mart 2024 Salı

AK PARTİ KURMAYLARI KONGREDE KONUŞTU!

AK Parti Merkez İlçe Kongresi'nde mevcut Başkan Ömer Parlak ile yola devam denildi.

Isparta

IYAŞ Kongre Merkezi’nde düzenlenen kongreye Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, AK Parti Bölge Sorumlusu Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Koca, Isparta Burdur Koordinatörü Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir, Ak Parti Isparta Milletvekili Said Yüce, İl Başkanı Osman Zabun, İl Genel Meclis Başkanı Ali Bolat, belediye başkanları, meclis üyeleri,  sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve partililer katıldı.    

AK Parti Milletvekili Said Yüce, Isparta’da AK Parti’nin oylarının sürekli arttığına dikkat çekerek, “ 15 yıllık iktidarımız döneminde pek çok şey yapıldı. Ama bugün 30’lu yaşların altındakilerin hatırlamadığı şeyler var. O da, AK Parti kurulduğunda 12 yaşında olanlar bunu idrak edemiyor olabilirler diye konuştu.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç de  “Bu kongreyi birlik beraberlik içinde AK Parti ve Isparta’ya yakışır bir biçimde kardeşlik ve hoşgörü içinde geçirmeyi temenni ediyorum. Bu kongremizin Isparta’ya ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu kongre sonrası oluşacak başkan ve yönetimine de hayırlı hizmetler temenni ediyorum” dedi.

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun da, “6. merkez ilçe kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Yaklaşık 2 buçuk ay önce kongre sürecini başlattık. Nihayet merkez ilçemizle birlikte ilçe kongrelerini tamamlamış bulunuyoruz. Artık önümüzdeki süreçte il kongremiz var Isparta olarak il kongresiyle ilgili hazır olduğumuzu genel merkezimize bildirdik. İnşallah biz çok istiyoruz Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle il kongremizi eğer programı müsait olmazsa Sayın Başbakanımızın teşrifleriyle  il kongremizi belirlenecek tarihte Işıkkent Spor Salonu’nda büyük bir coşkuyla  icra edeceğiz.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Başgan

20 Kasım 2017 Pazartesi 15:03

Osmanlıdan bu yana isparta en çok sadrazam ve başbakan çıkaran il imiş şimdi ise zabuna kaldı ortalık yazık akp metal yorgunluğunu atamadı

Ferdi Palabıyık

20 Kasım 2017 Pazartesi 02:05

Bıyığına gurban OsmannnnBu nedir ya talimat mı aldınız, nurcular badem bıyık koyuyordu şimdi de bizimkilerde bıyık furyası, yakışan koysun yahu emirle değil...

memet

19 Kasım 2017 Pazar 20:45

allahını seveyim sait yüce nerden bilecek akp oyu arttığını.gelsin belediye bşk adaylığı koysun kazanacakmı.dele kendi kafalarına göre seçerler.üyelere mesaj atın kimler delege olmak istiyor.kimler parti yönetimine girmek istiyor.kafasına göre adam yerleştir.belediye zaten gitti 2019 da miletvekili 1 de kalacak.bu yönetimle.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR