29 Mart 2024 Cuma

AK PARTİ KONGRELERE START VERDİ

AK PARTİ KONGRELERE START VERDİ

Siyaset

AK PARTİ Isparta’da kongrelere başladı. İlk kongre heyecanı AK Parti Atabey İlçe Başkanlığı’nda yaşandı. Atabey’de yapılan kongrede mevcut başkan Mehmet Günkaya güven tazeledi.

Atabey’de yapılan kongreye AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç ve Milletvekili Said Yüce, AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, Merkez İlçe Başkanı Ömer Parlak parti yöneticileri ile birlikte çok sayıda parti üyesi katıldı.

Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, kongrede yaptığı konuşmasında, AK Parti’nin milletin partisi olduğunu belirterek, kongrelerimizi birlik ve beraberlik içerisinde bitireceğiz. Biz millete hizmet etmek için bu yola çıktık. Ben şimdiden başkanlığa gelecek olan tüm yönetime başarılar diliyorum dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

hasan hassan

24 Ağustos 2017 Perşembe 14:24

Zabun ne zaman gidiyor Zabun

BUNLAR olursa parti çöker.REİS

20 Ağustos 2017 Pazar 18:25

AKPARTİ DE METALLERİN YORGUNLUGU DEDİ. EGER REİS BUNLARI TEMİZLEMEZSE. ALTINLARINDA YORGUNLUGU BAŞLAYACAK. 1.5 MİLYON LUK ILIN BASKANI VEKILI TELEFONU AÇIYOR. BIZIM 200 BINLIK IL VE VEKILLER TENEZZÜL BILE ETMIYORLAR. COK AGIR ÇOK. HERŞEYİ MAHVETTİLER.

Reisçi

20 Ağustos 2017 Pazar 01:57

Sayın Cumhurbaşkanı olmasa kim adm yerine koyar Reis metal yorgunlugu dedi kimse uzerine alinmadı .Illa azınımı bozsun .....gidinmi desin anlamaniz için

VATANDAŞ

19 Ağustos 2017 Cumartesi 20:24

ESKİYEN DEMİR PAS

muhsin

19 Ağustos 2017 Cumartesi 18:35

şu gözlüklü ile zabunu değiştirin gari

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR