26 Nisan 2024 Cuma

AK Parti il Kadın Kolları çocukları yine sevindirdi.

AK Parti il Kadın Kolları çocukları yine sevindirdi.

Isparta

Ak Parti Isparta Kadın Kolları Başkanlığı her bayram öncesi ihtiyaç sahibi çocukları sevindirmeyi geleneksel hale getirdi. Yapılan titizaraştırmalar neticesinde 250 ihtiyaç sahibi çocukları giydiren ak parti kadınkolları kurban öncesi 157 çocuğu sevindirdi.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Tunçbilek, yönetim Kurulu üyeleri ve mahalle temsilcileri önceki gün bir program düzenleyerek 157 çocuğun sevincine ortak oldu. Her bayram olduğu gibi çocuklar yine beğendikleri kıyafetleri kendileri vitrinden aldılar. Mağazadan alış veriş yapmanın heyecanını yaşayan çocuklar kurban bayramını da yeni kıyafetleriyle karşılamanın heyecanı gözlerinden okunuyordu.

Program dolayısıyla basına açıklama yapan Tunçbilek kurban bayramının İslam âlemine ve halka hayırlar getirmesini temenni ederken ”AK Parti Isparta kadın kolları başkanlığı olarak her bayram gerçekleştirmiş olduğumuz ihtiyaç sahibi çocuklarımızı giydirme çalışmamızı kurban bayramında da sürdürdük. Yönetim kurulu üyelerimiz, mahalle temsilcilerimiz ve hayırseverlerin katkılarıyla Kurban bayramında da 157 çocuğumuzu giydirmenin heyecanını yaşamaktayız. Onların sevinçleri ve mutlulukları bizleri dahada heyecanlandırmaktadır.İmkânlarımız dâhilinde bu çalışmamızı geleneksel hale getirdiğimizi düşünüyorum.Bayramlar dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıklarıgünlerdir. Ülkemizde huzur, barış ve kardeşliğin hâkim olmasını Cenab-ı Hak’tanniyaz ediyorum. Kurban Bayramın tüm gönüllere, ülkemize, İslam âlemiyle birlikte tüm insanlığa hayırlı olmasını ,Rabbimden sağlık,mutluluk ve huzur içerisinde nice bayramlara ulaşmamızı temenni ediyorum” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

bojuware 201

01 Ekim 2014 Çarşamba 15:29

Memleketin milletin ekonominin anasını belliyeceksin ondan sonra utanmadan çocuk sevindiriyor şovu yapıcaksın. O çocuğa yarın bu ülkeyi bırakabilecekmisiniz. Bıraksanız bile dış borcu ne olacak. Ülke kimin mandasında olacak. Bu kokmuş ayaklardan vaz geçin. Aynı haltı bir zamanlar papatyalar yapıyordu. Kalıp aynı utanmazlık aynı andaval kitle aynı yalnız ekonomi daha ****ta dışborç 550 milyar dolar. Hedef 2023 Anasını bellediniz 2023 posası kalmıyacak.

zxcvb

01 Ekim 2014 Çarşamba 11:44

Onlar ihtiyaç sahibi olanlar değil!.. Mahallemdeki ihtiyaç sahiplerini biliyorum ve kimse arayıp sormuyor...

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR