25 Nisan 2024 Perşembe

AK PARTİ ADAYLARINDAN İLK ZİYARET ITSO’YA

AK Parti Milletvekili Adayları ITSO’yu ziyaret ederek, yeni dönemde Isparta’nın geleceğiyle ilgili tüm çalışmalarda ‘birlik beraberlik içinde olalım’ mesajını verdiler.

Isparta

            AK Parti Milletvekilleri ve aynı zamanda Milletvekili Adayları Süreyya Sadi Bilgiç ve Recep Özel, Milletvekili Adayları  İsmail Özdemir ve Ayşe Usta,  AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat ve yönetim kurulu üyeleri seçim çalışmaları çerçevesinde ilk olarak Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyarette bulundu.ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Meclis Başkan Yardımcısı Aliihsan Altınok ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette, Milletvekili Adayları vepartililer, Isparta’nın geleceğiyle ilgili tüm çalışmalarda ‘birlik beraberlik içinde olalım’ mesajını verdiler.  


            Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Başdeğirmen’in  mevcut milletvekilleri ve milletvekilleri adaylarından seçilmeleri halinde Isparta’nın ekonomik sorunlarıbaşta olmak üzere akredite laboratuar, gülün milli kültür ürünü olması,yollar  gibi bir çok konuda destek beklediklerini söyledi.  ITSO olarak bütün partilere eşit mesafede olduklarını belirten Başdeğirmen, “Ortak paydamızIsparta her zaman da öyle olacak. Beklentilerimize cevap vermenizi ve sizlerleistişare içinde çalışmayı istiyoruz. İleriye dönük projelerin hayatageçirilmesi her zaman istikrar, birlik ve beraberlik içinde olacak. İşadamlarıolarak, ülkemizin ekonomik istikrarının devam etmesi en büyük arzumuz. Bizimamacımız ilimizin kalkınmasına katkı sağlayarak, en büyük hayalimiz olan Türkiye’nin ekonomisi güçlü illeri arasında yerimizi almak ve yaşanabilirlik seviyemiz iüstlere taşımaktır.”dedi.

Milletvekil iÖzel, 7 Haziran’dan sonra Türkiye ve Isparta’da yeni bir dönem başlayacağını söyleyerek, “7 Hazirandan sonra 4 yıl Türkiye’de seçimsiz bir dönem var.Önümüzdeki süreç önemli bir süreç geçen zaman geri gelmiyor. Zamanı iyideğerlendirmeliyiz.  Siyasetçilerinyapacakları işler var işadamlarının yapacakları işler var. Ne biz sizinalanınıza girelim ne siz bizim alanımıza. İstişare ile enerjimizi Ispartamızın gelişmesi büyümesi için harcayalım. Hiçbirimizin şahsi sorunu yok. Eleştirilerelbette olacak, eksiklerimizi tamamlama anlamında birbirimizi eleştirmeliyiz.Ama son noktada aynı masada oturup Ispartamızın geleceği için çalışmalaryapmalıyız. 4 yılı çok iyi değerlendirmeliyiz. Sizlerden de bu konuda destekistiyoruz.”diye konuştu.

            Milletvekili Bilgiç de, Isparta’nınkalkınmada öncelikli iller arasında yerini alması için gereken mücadeleyi herzaman verdiklerini ve Isparta’dan gelen tüm talepleri takip ettiklerinibelirterek, “Biz Ankara’da Bakanlıklar nezdinde sizlerden yeni Ticaret ve SanayiOdasından gelen talepleri takibini yapıyoruz. Elbette eksikliklerimizolacaktır, bunlar istişare ile çözülecek konular. Bundan sonra ilimiz için dahafazla ne yapabirilirizi konuşmalıyız. Ticaret ve Sanayi Odamız bize projegetirecek bizlerde takibini yapacağız. Sizlerin fikirleri bizim için önemli. AKParti İktidarı olarak bizim yaptığımız çalışmalar ortada, ülkemizdeki istikrarvar huzur ortamının devam etmesi her kesimin arzuladığı bir konu. İstikrarın devam etmesi için Isparta olarak hedefimiz 4 milletvekili çıkarmak ve bu konudaIspartalılara güveniyoruz. “dedi.

AKParti Milletvekili Adayı İsmail Özdemir de, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’yla birlikte Isparta’da güzel çalışmalar yapmayı istediklerini belirterek, “25yıldır İçişleri Bakanlığı bünyesinde çeşitli görevler aldım. Tecrübelerimizi Isparta için kullanmak istiyorum ve sizlerin desteğini bekliyorum.”dedi.   

AK Parti’nin kadın adayı Ayşe Usta,kendisini tanıtarak destek istedi. Kendisinin iş kadını olduğunu ve işdünyasının sorunlarını yakından takip ettiğini belirten Milletvekili AdayıUsta, “Ben sizlere yararlı olacağıma inanıyorum ve destek istiyorum.”dedi.  Karşılıklı soru cevap şeklinde devam edenziyarette, ITSO Yönetim Kurulu Üyeleri Milletvekili Adaylarına taleplerini anlattılar. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Nedir?

22 Nisan 2015 Çarşamba 20:26

AKP haberlerine yapılan 500 yorumdan 2-3 tanesi yayınlanıyor bu sitede. e malum site sahibi, sahibinin sesi olduğu için. eminim bu yorum da yayımlanmayacak ama olsun en azından okuyacaksınız. sahibinin sesleri...

Ak Ispartalı

21 Nisan 2015 Salı 23:34

Sizleri görünce gurulanıyorum. Ispartayı çok kalkındırdınız. Herkesin cep telefonu var memlekette.Bazılarının 2 tane var. Dahada kalkındıracaksınız. Bu seçimde Ak parti 4 vekil ısparta.

VAZGEÇ

21 Nisan 2015 Salı 15:50

SEN BUNLARIN ARASINA GİRME. YOL YAKINKEN VAZGEÇ. SEN SUNLARDAN UZAK DUR. ZATEN SANDIĞA GÖMÜLECEKLER. SEN TEMİZSİN, AYNI ŞEYİ YANINDAKİLER İÇİN SÖYLEYEMİYORUM.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR