19 Nisan 2024 Cuma

AK Parti'nin yeni seçim şarkısı ilk kez çalındı

AK Parti'nin yeni seçim şarkısı ilk kez çalındı

Isparta

 AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı'nda seçim kampanyası kapsamında hazırlanan yeni seçim şarkıları ilk kez çalındı.

 

"BİZE HER YER TÜRKİYE"

AKP'nin aday tanıtım ve seçim beyannamesi töreni başladı.Başbakan ve Ak Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, salona "Bize Her Yer Türkiye" adlı seçim şarkısıyla giriş yaptı.

 

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Amat

16 Nisan 2015 Perşembe 01:17

Ben bir CHP li olarak irfan bakırla şüphelerim var kafam net degil ülkenin ekonomisi hiç te kötü degil maşallah hiç kim hiç bir şeyden geri kalmıyor herkez en iyi cep Tlf kullanıyor cafeler ve alış veriş merkezleri Ağzına kadar dolu para olmazsa olmaz bu işler her işne baksın benim kafam rahat arkadaş ak parti bu işi biliyor

MAHMUT AKSU

16 Nisan 2015 Perşembe 14:01

önce şunu belirteyim. irfan bakır hükümetmi ki şüphelerin var. toplum o kadar tüketime, avm lere empoze edildiki, her reklam, her gösteri, tüketim üzerine. üretmediğimizi yiyoruz. bu bir çocuğun kalan son mirasları da yemesine benzer peki ondan sonra gelecek çocukları ne yiyecek.üretmeden tüketen toplumlar batmaya mahkumdur. o gençlerin aileleri ne zorluklarla onlara harçlık gönderiyor bilmiyormusunuz? onlarda bir gün bu hatanın farkına varacaklar.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR