24 Nisan 2024 Çarşamba

AK PARTİ'DE MERKEZ İLÇE BAŞKANLIĞINDAN FLAŞ GELİŞME!

Ak Parti İlçe kongrelerinde sona yaklaşılıyor. Bilindiği üzere Ak Parti 11 ilçe kongresini tamamlamış ve bu ilçelerden yalnızca Gelendost ilçesinde değişikliğe giderek Gelendost ilçe gençlik kolları başkanı Kazım ŞENYURT'u ilçe başkanlığına taşımıştı.

Isparta

Daha sonra yapılan açıklamada 18 kasımda gerçekleştirileceği bildirilen Yalvaç ilçe kongresinde Hayri UYAR la yola devam kararı almıştı. Belirlenmeyen tek ilçe merkez ilçe kalmıştı. Dün akşam il yönetim kurulu toplantısında il Başkanı Osman ZABUN 19 Kasımda gerçekleştirilecek ilçe kongresinde mevcut ilçe başkanı Ömer PARLAK ile yola devam edeceklerini açıkladı.

Bu güne kadar yapılan tüm ilçe kongrelerinde tek liste ile kongrelerini gerçekleştiren Ak Partinin ilçe kongrelerindeki yoğun ilgi ve coşkuda gözden kaçmadı.

Bilindiği üzere Ak parti Genel Merkezi geçtiğimiz günlerde İl başkanlığına Av. Osman ZABUN un devam edeceğini açıklamıştı.

İl Başkanlığına devam edeceği kesinleşen Osman ZABUN'un ilçe başkanlıkları düzeyinde büyük oran da kadroyu muhafaza ettiği ve mevcut ilçe başkanlarından memnun olduğu değerlendiriliyor. 2019 seçimlerine giderken bu kararın alınmasında arka arkaya seçimler gerçekleştirilen teşkilatın önemli bir tecrübe kazandığı ve bu tecrübeden faydalanılması ve daha da güçlendirilmesi gerektiğinin bulunduğu düşünülüyor.

Yapılan ilçe kongrelerinde ilçe yönetimlerinde ciddi oranda değişikliklerin olduğu ve yenilenmenin büyük oranda yönetim kurulu düzeyinde gerçekleştirildiği dikkatlerden kaçmadı. İlçe yönetimlerinin çoğunda gençlik kolları ilçe başkanlarının da yer alması teşkilatlarda alt yapıdan gelenlere fırsat sağlandığı ve teşkilatlarda gençlere ve hanımlara önemli ölçüde yer verildiği de gözlendi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Sizden biri

08 Kasım 2017 Çarşamba 14:57

Ömer başkan eyvallah da şu merkez ilçe yönetim kurulu üyelerini bi değiştirin lütfen. Çok pasif insanlar var, başkan yardımcılarından birkaç tanesi çok artis.

272

07 Kasım 2017 Salı 21:08

canı yananlar sabretsin, can yakanlar da canlarının yanacağı günü beklesin.....

memet

07 Kasım 2017 Salı 20:58

hiçte hayırl olmamış osman zabunun kalması.2019 1 miletvekili zor çıkarır 2019 belediye başkanlığı şimdiden kaybedildi.köyler akp oy veriyor.oda reis için.

kadın kolları başkanı

07 Kasım 2017 Salı 18:15

Isparta kadın kolları başkanı havva saraçında değişmesi de gerekiyor büyüklerimiz duysun

ıspartalıgenç

07 Kasım 2017 Salı 14:21

merkez ilçede ömer beyin kalması doğru bir karardır ama il başkanlığı noktasında malesef aynı şeyi söylemek imkansız . benim nacizane fikrim il başkanlığının değiştirilmesi gerekmektedir taban bu değişimin olması gerektiğini düşünmekt. ve bu değişim olmadığı takdirde tabandan büyük bir çatırdama olacaktır . MHP' nin boşalan sıraları ve üzerinde bulunan kamburların gitmesiyle bu yönde bir kaymanın olacağı şüphesiz kaçınılmaz bir son olacaktır. dediğim gibi oylar RECEP TAYYİP ERDOĞAN'a dır.

Murtaza Doğrusöyler

07 Kasım 2017 Salı 13:31

Evet Ömer bey dürüst insan ama bazen dürüstlük tek başına yeterli olmuyor. Bazen tabiri caizse masaya yumduğu vurmak gerekiyor. Her denene tamam demek, gelene ağam, gidene paşam demek herkesin yapabileceği bir meziyet.Önemli olan Farklı olmak.

M. D.

07 Kasım 2017 Salı 13:02

Ömer Parlak Merkez İlçe Başkanlığı için en ideal isimdir, aksi bir durum olsa idi büyük hata olurdu, tecrübesi ve dürüstlüğü ile Bu görevi ve fazlasını hakediyor.

ispartalı

07 Kasım 2017 Salı 12:58

İl ve ilçelerde değişen bir şey göremiyoruz,siz medyaya oynuyorsun Sn.Başkan,sayfayı kopyala Genel Merkeze gönder..Buna Medya Önünde siyaset derler...

ali

07 Kasım 2017 Salı 12:34

ömer parlak dışında kimse yok zaten. Diğerlerinin hepsinin değişmesi lazım.. Isparta da metal yorgunluğu yok galiba. maşallah tüm belediye seçimlerini kazanıyorlar !

ŞEREF KOCAMAN

07 Kasım 2017 Salı 11:51

Ömer Parlak gerçekten dürüst mert bir insan doğru karar verilmis. Zaten oturup konusanilecegin derdini paylaşabileceğin bir ömer bey var

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR