19 Mart 2024 Salı

AK PARTİ'DE KÖKLÜ BİR DEĞİŞİME GİDİLECEK

AK PARTİ'DE KÖKLÜ BİR DEĞİŞİME GİDİLECEK

Isparta

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ecdadımızdan aldığımız ilhamla biz de sesimizin yettiği en yüksek tonla, yüreğimizden gelerek diyoruz ki,başaramayacaksınız. Milletimizi bölemeyeceksiniz. Bayrağımızı indiremeyeceksiniz, ezanlarımızı susturamayacaksınız. Vatanımızı parçalamayacaksınız. Devletimizi yıkamayacaksınız" dedi. AK Partide köklü bir değişimin olacağını söyleyen Erdoğan, şunları ifade etti: "Şimdi bize yeni dönemin ruhuna uygun bir şekilde kendimizi yenilemek, tazelemek düşüyor.Bize donanımı, heyecanı, enerjisi olan yol arkadaşları lazım. Esasen AK Parti'de görev değişimi bir bayrak yarışıdır. Görevlerini yapan arkadaşlarımıza teşekkürlerimizi sunacak, vefamızı gösterecek yeni arkadaşlarımızla saflarımızı sıklaştırarak yola devam edeceğiz." Toplu açılış töreninde konuşan Erdoğan Ispartalılara da şöyle seslendi:"İnşallah 2019 seçimlerinde tam olarak uygulanacak yeni yönetim sistemimiz ülkemiz ve elbette Ispartamız için hayırlı olacaktır. Bundan 15 yıl önce Isparta'ya böyle bir şehir hastanesi yapılacak deseler inanır mıydınız? Biz söz veririz ve yaparız."

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

Ay doğar aşmak ister, al yanak yaşmak ister, şu benim deli gönlüm yâre kavuşmak ister... Biz de bugün hamd olsun Ispartamıza, Ispartalılara kavuştuk. Biz bu milleti seviyoruz be! Biz bu milleti Allah için seviyoruz.Günün 24 saati, 365 gün milletimize hizmet etsek usanmayız. 15 Temmuz gecesi Ispartalıların ezanlarına, ülkelerine, bayraklarına sahip çıktıkları için şükranlarımı sunuyorum. 16 Nisan halk oylamasında yüzde 56 oranında evet diyerek demokrasisine ve geleceğine sahip çıkan Isparta'ya teşekkür ediyorum.İnşallah 2019 seçimlerinde tam olarak uygulanacak yeni yönetim sistemimiz ülkemiz ve elbette Ispartamız için hayırlı olacaktır.

Geçtiğimiz 15 yılda Türkiye'de yaptığımız hizmetlerin en yakın şahitleri sizlersiniz. Eğitimde, sağlıkta, ulaşımda, iletişimde, toplu konutta, enerjide, sosyal yardımlarda ve diğer tüm alanlarda ülkemize biz çağ atlattık. Diğer 80 vilayetimizle birlikte Ispartamız da bu hizmetlerden payına düşeni aldı. Isparta'ya kazandırdığımız derslik sayısı bin 426'dır.Üniversitemiz her geçen yıl büyüyerek, gelişerek kendi alanında önemli bir marka haline geldi. Şehir hastanelerinden biri de Isparta'da faaliyete geçen. Yatırım değeri 1,1 milyar lira. Bu dev tesis 5 aya yakın süredir sizlere hizmet veriyor.

BİZ SÖZ VERİRİZ VE YAPARIZ

Bundan 15 yıl önce Isparta'ya böyle bir şehir hastanesi yapılacak deseler inanır mıydınız? Biz söz veririz ve yaparız. Biraz sonra tekrar kontrolüne gideceğim, bakalım hastalarımız ne diyor? Toplu konutta 3 bine yakın konutu Ispartalılar'ın hizmetine açtık. Şehrimiz için Isparta-Antalya yolu büyük ölçüde tamamlandı. Kalan bölümü inşallah 2019'a kadar bitiyor. Hızlı Tren projemizin güzergahında biliyorsunuz Isparta'da var.

YÜZLERCE KARDEŞİMİN ELMALARI ARTIK ÇÜRÜĞE GİTMEYECEK

Artık elmalarınız çürüğe gitmeyecek. Yüzlerce kardeşim benim elmasını toplayıp, oraya verecek. Eskiden bu elmalar çürüyordu. Bu iş at binenin kılıç kuşananındır. Şimdi burada kamu yatırımların açılışını yapıyoruz.252 milyon liralık yatırımın resmi açılışını yaparak Ispartamızın hizmethanesine yeni kalemler ekliyoruz. Yurdumuz bitiyor ve hizmete açılacak. Artık üniversitelerimize gelen öğrencilerimizin yer yurt sorunu olmayacak.

ISPARTA 800 YILDIR KADİM BİR ŞEHRİMİZDİR

TOKİ Keçiborlu'da 158 konutu tamamladı. Çiftçilerimize yönelik 65 milyonluk destekleme projeleri hayata geçirildi. Tüm bunların resmi açılışlarını buradan yapıyoruz. Şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.Bu yatırımları Ispartamıza kazandıran bakanlık, kurum ve belediyelerimize şahsım ve milletim adına teşekkür ediyorum. Isparta kadim bir şehir. Son 800 yıldır da Türk milleti olarak bu topraklarda kendi hükümranlığımız altında yaşıyoruz. Bu süreçte ne zaman devletimiz güçlü olmuşsa, güvenliği sağlamışsa,imar faaliyetlerini arttırmışsa, adaleti tesis etmişse Isparta büyümüş,ilerlemiş, refah ve huzur içinde yaşamıştır. Bir dönem Celali isyanları gibi iç karışıklık, deprem ve sel gibi tabii afetler şehri epeyce hırpalamıştı.

Isparta bayrağı ve ezanı tehdit altına girdiğinde kimsenin yardımına ihtiyaç duymadan mücadelesini vermiş bir şehirdir. Bu vesileyle Hafız İbrahim Efendi başta olmak üzere İstiklal Harbimizin tüm sarıklı, kalpaklı kahramanlarını rahmetle yad ediyorum. Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarını aynı şekilde yad ediyorum. Ispartalılar 15 Temmuz'da Hafız İbrahim Efendi'nin torunları olduklarını göstermişlerdir.

PARÇALAYAMAYACAKSINIZ, MİLLETİMİZİ BÖLEMEYECEKSİNİZ

PKK, DEAŞ, FETÖ diğer terör örgütleriyle yürüttüğümüz mücadelemizin tamamı istiklal ve istikbal kavgasının sonuçlarıdır. Suriye ve Irak'ta sınırlarımız boyunca oluşturulmaya çalışılan terör devletlerinin amacıda budur. Maruz kaldığımız örtülü ambargoların da sebebi budur. Ecdadımızdan aldığımız ilhamla biz de sesimizin yettiği en yüksek tonla, yüreğimizden gelerek diyoruz ki, başaramayacaksınız. Milletimizi bölemeyeceksiniz. Bayrağımızı indiremeyeceksiniz, ezanlarımızı susturamayacaksınız. Vatanımızı parçalamayacaksınız. Devletimizi yıkamayacaksınız.

Bize meydanı bu çapulculara bırakıp kaçmak yakışır mı? Bize yakışan nedir? Bize yakışan tek millet diyerek, 80 milyon bir, beraber ve kardeş olarak Türkiye olmaktır. İkincisi tek bayraktır. Biz tek bayrak diyerek şehitlerimizin, gazilerimizin aziz hatıralarına sahip çıktık. Tek vatan diyerek 780 bin kilometrekarede, vatan topraklarımızın üstünde operasyon yaptırdık mı?Ve Tendürek, Gabar, Cudi hatta Kandil'de Bestler deresinde bunları gördük mü? Gömmeye de devam edeceğiz. Milletin huzurunu kaçıranlar bedelini ödeyecek.

İDAM PARLAMENTODAN GEÇİP BANA GELİRSE BEN ONAYLARIM

Bu konu parlamentoya geldiğinde, ben parlamentodan geçeceğine inanıyorum. Ardından bana onaya gelecek. Bana geldiğinde ben bu idamı onaylarım. Şu ne der, bu ne der ben ona bakmam! Allah ne der? Ben ona bakarım. Bize yakışan tek devlet. Bizim Türkiye Cumhuriyeti devletinden başka bir devletimiz yok. Bu devletimize sahip çıkacağız. Öyle paralel devletmiş, yok bilmem PKK'nın bilmem nesi imiş, asla! Türkiye Cumhuriyeti devletinin güvencesi altında ülkemizi büyüteceğiz.

DAHA GÜÇLÜ BİR EKONOMİYLE CEVAP VERECEĞİZ

Bize köşe sıkıştırdıkları sananları, köşeye sıkıştırmaya var mıyız Isparta? Bizi silah, teknoloji ile alt edebileceklerini sananlara daha güçlü silahlarla, daha üstün teknolojilerle cevap vermeye var mıyız? Bizi ekonomiyle tehdit edenlere cevabımızı daha güçlü ekonomi, daha çok üretim,ihracat ve istihdamla vermeye var mıyız? Bugün Isparta dünyanın dört bir yanından dinleniyor. Türkiye'den bu kararlı sesler yükseldikçe, inanın bana bu milletin önünde kimse duramaz.

KADINLARA KRİTİK ÇAĞRI

Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, beraber olacağız,hep birlikte Türkiye olacağız. Biz yaradan dan ötürü yaradanı seviyoruz. Bizim sevgi anlayışımız bu. Bunu böyle bildikleri için. Yıllarca ülkemizi koalisyon,zayıf yönetimlerle, bürokratik oligarşinin çarkları arasında ezerek yavaşlattılar, gerilettiler. Enerjimizi, zamanımızı, heyecanımızı çaldılar.2019 Mart yerel seçimlerine hazır mıyız? Ardından 2019 seçimlerine var mıyız?Cumhurbaşkanlığı seçimi olacak. Ama çok gayretli. Kapı kapı dolaşmamız lazım. Hanım kardeşlerim, unutmayın kale içeriden feth olunur. Siz bu işin anahtarı olacaksınız.

ON DÖNÜM BOSTAN YAN GEL YAT OSMAN OLMADIK

Bize donanımı, heyecanı, enerjisi olan yol arkadaşları lazım. Esasen AK Parti'de görev değişimi bir bayrak yarışıdır. Görevlerini yapan arkadaşlarımıza teşekkürlerimizi sunacak, vefamızı gösterecek yeni arkadaşlarımızla saflarımızı sıklaştırarak yola devam edeceğiz. Tüm alanlarda mevcudu kat be kat daha ileriye taşıyacak, yeni yatırımların hazırlıklarını süratle yapmamız gerekiyor. 2019 yılına kadar hazırlıklarımızı tamamlayacak milletimizin önüne çıkacağız. Biz asla 10 dönüm bostan yan gel yat Osman anlayışının içinde olmadık. Biz asla milletimizin bize verdiği desteği bir mahkumiyet, bir mecburiyet olarak görmedik.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ahmet

14 Ağustos 2017 Pazartesi 15:38

haydar kemal kurt olmalı ıyı teskilatcı

ISPARTALILAR

13 Ağustos 2017 Pazar 12:16

HAKA OLAMADIYSAN İÇİNDEKİ DUYGU YÜZÜNE VURUP BU PARTİYE ZARAR VERİYORSAN. CEKİP GİTMEYİ NE BEKLİYORSUN. AKPARTİ KİMSENİN MÜLKÜ DEGİL VERDİGİNİZ ZARAR YETER. BORAVO BİRŞEYİ BAŞARMAK ÜZERESİNİZ ODA REKOR HERDÖNEM ISPARTA BELEDİYESİNİ İKTİDAR PARTİSİNDEN SEÇTİRMEMEK. BIRAVOOO. KÖTÜ DEMİYORUZ SİZİN ELİNİZDEN GELEN BU. LÜTFEN REİS YADUY YA AKPARTİ MECBUR DEGİL BUNLAR GİBİLERİN YÜZÜNDEN OY KAYBETMEYE.ESKİLERİDE İSTEMİYORUZ. OYUMUZ ENAZ 56.DIR. BUNLAR GİBİLR YÜZÜNDEN 51.4 DÜŞTÜK. ARŞMA YAPANI ARAŞTIR

Temizlik zamani insallah

12 Ağustos 2017 Cumartesi 23:59

Bi dolum bostan yan gel yat osman demisti sayin reis.birileri bu mesji insallah kendine cekmistir.valla reisim bu teskilat bu yonetim boyle giderse isparta mhp ye dewam birileri bu msjlari okuyup degerlendirir ins.bu arada keske herkes gunaydin gibi olsa adam gibi adam esnafin olsun halkin derdini dinliyo yapamasada yaptirmaslarda en azindan ugrasiyor.ispartaya ornek bi insan vekillerde dahill..sayin reisim..

Gülsüm

12 Ağustos 2017 Cumartesi 23:03

Şu anda b.k kokusundan pencereyi açamıyoruz. Yetti artık. İnternetevde bakarsanız gül kokulu, lavanta kokulu şehir yazıyor. Yalan. B.k kokuyor işte.

r

12 Ağustos 2017 Cumartesi 21:33

süleyman demirel havaalanına iniş yaptı organizede açılış yaptı buralar kimin zamanında yapıldı demirel- ısp. giriş çıkışları zaten yıllardır çift yoldu, davraz kayak merkezi, ayazmana mesireligi, üniversite, dere bogazı yolu bunlar hep demirel zamanında yapıldı 16 senedir ıspartaya ne yapıldı

ISPARTADA PROJESİ OLANLAR SİYASETE GİREMEZ REİSS

12 Ağustos 2017 Cumartesi 21:14

REİS AK PARTİ ISPARTA YÖNETİCİLERİ HİÇ YORULMAZLAR ÇÜNKÜ BABADAN OGLA DAYIDAN,AMCADAN,HALADAN,refensımız varsa yönetimdeyiz SİYASET DEGİL DERDİMİZ ISPARTA OLARAK YA ZENGİN OLACAN SÜLALEDEN YADA SAYDIKLARIMDAN BİRİ OLACAN YOKSA SİYASETTEN KİMSE ANLAMAZ ISPARTADA

AK GENÇ

12 Ağustos 2017 Cumartesi 21:06

ON DÖNÜM BOSTAN YAN GEL OSMAN REİSS ZEKİ ADAM ISPARTA SINIRLARINA GİRDİGİ AN ANLAMIŞTIR.. BURDA NE PROJE VAR NE YATIRIM İSTİYEN BANA DUKUNMAYIN ISPARTADA VEZİR ANKARADA REZİL DDURUMDA YÖNETİCİLERİMİZ NE İSTİYONUZ ISPARTA İÇİN ..

r

12 Ağustos 2017 Cumartesi 20:38

16 senedir ıspartaya sadece şehir hastenesi yapıldı başka ne yapıldıki

Barış

12 Ağustos 2017 Cumartesi 20:37

Benim AKP liliğim ve Erdoğan sevgim bu gün bitti. Hani kahrolsun İsrail, hani bebek katili İsrail, hani van minüt , ne oldu da bugün Coca Cola açılışını Erdoğan yaptı ? Neden?

?

13 Ağustos 2017 Pazar 20:57

ıspartada 40 senedir meyve üretiliyor. ıspartanın bir köyü 5 senede lavantayla adını türkiyye sınırlarının dışına kadar duyurdu. siz meyve suyu fabrikası açmak istediniz de devlet destek vermedi mi?

vatandaş

12 Ağustos 2017 Cumartesi 19:27

Osmandan başlamalı.Kaç yıldır yan gelip yatıyor.

Ispartalı

12 Ağustos 2017 Cumartesi 17:50

Hep aynı şeyler Yen'i yatırımlar gelmesi lazım yanıbaşımızdaki Denizli'ye bakın Afyon'a bakın sanayilerine bakın birde Isparta'ya bakın büyük bir köy olduk

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR