29 Mart 2024 Cuma

AK PARTİ'DE 3 İLÇEDE KONGRE TARİHİ BELİRLENDİ

Ak Parti'de üç ilçe daha kongre tarihi belli oldlu.

Isparta

Üç ilçede kongre 28 Ekim Cumartesi günü yapılacak. İl Başkanı Osman Zabun, 'Aynı tarihte Senirkent kongremizi saat 10:00 Belediye Düğün Salonunda, Gelendost kongremizi saat 13:00'da Belediye Düğün Salonunda, Şarkikaraağaç kongremizi saat 15:00'da fuar Alaın Belediye Belediye Düğün Salonunda yapıyoruz. Böylece Yalvaç ve merkez ilçe haricindeki ilçelerde kongre sürecimizi tamamlamış bulunuyoruz" dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Babürşah

11 Ekim 2017 Çarşamba 14:41

2014 belediye başkan adayı bayram aydemir seçimleri nasıl kaybettiğini anlamıştır. kimlerin kendini desteklermiş gibi görünüpte kösteklediğini anlamıştır.

babürşah

11 Ekim 2017 Çarşamba 14:38

2014 seçimlerinde milletvekili süreyya bilgiç şarkikaraağaç ta oy kullanamadı sebebi milletvekilinin şarkikaraağaçta seçmen kütüğünden silindiği toplantıda ak partili üye bile neye oy verdiğini bilmeden evet demiştir. ilçe başkanı selçuk gökmen bu duruma itiraz etmemiş ve vekilide kaymakam seni seçmen kütüğüne yazdırmamış diye bahane üretmiştir. Milletvekilini bile seçmen kütüğüne yazdırıp oy kullandıramayan nasıl ilçe başkanı yapılacak. Osman sabun nası bunun arkasında durur.

Babürşah

11 Ekim 2017 Çarşamba 14:33

Şarkikaraağa'ta akparti misyonuyla uzaktan yakından ilgisi olmayan selçuk gökmenin hala başkanlığı için uğraşan il başkanı sabun önümüzdeki seçimlerde şarkikarağaçta akpartiyi kaçıncı görmek istiyor acaba saha araştırması yapıyorum diye geldiği şatkikaraağaçta parti toplantısını 5 kişi ile yapıyor. Selçuk gökmen 2009 seçimlerin de seçimden 3 gün önce 38 kişiyi hollandaya ****ürerek seçimin 17 kişi ile kaybedilmesine sebep oldu. 2014 seçimlerinde de Bayram Aydemir'e seçimi kaybettirdi.

wwwwwwww

11 Ekim 2017 Çarşamba 08:34

bu arada ben sel.uk başkanla ilgili burda hiç birşey söylemiyorum sebebi zaten herkes herşeyi biliyor ve fazlası ilede il başkanı sayın sabuna bu durum anlatıldı. sadece vebal il başkanında merkeze bilgiyi ya doğru aktarırsın yada senin yanlış aktardığını birisi bir sekilde doğru olarak doğru mercilere birgün iletir. etme bulma dünyası

wwwwwwww

11 Ekim 2017 Çarşamba 08:31

yokmu ak parti ısparta teşkilatından bu durumu merkeze bildirecek bir gerçek parti sevdalısı. Sayın il başkanım selçuk gibilerin yerini korumaya çalışmak emin olunki direk sayın cumhurbaşkanımıza karşı bir tavırdır bence. Sayın cumhur başkanımız bu partiyi yoktan varetti. Lütfen partimize zarar veren bu kişilerin arkasında durmayalım lütfen halkı dinleyelim. ve selçuğa hayır diyelim.

wwwwwwww

11 Ekim 2017 Çarşamba 08:26

28 i şarkikaraağaç için büyük gün. Şarkikaraağaç ak parti yönetiminin istememesine rağmen halkın istememesine rağmen osman sabun neden selçukta ısrarcı bu manidar. saha araştırması yapmaya geliyorlar bütün olumsuz yorumları olumlu gibi yansıtıyorlar. gerçekten ak partili biri gelipte sorsa bütün kirli çamaşırlar dökülecek. il başkanı ilçe başkanını sormak için geliyor selçuk başkana ( başkan derken içim cız ediyor ) kendi ekibini topla bak mulakat var diyor. yokmu ısparta da bu durumları

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR