19 Nisan 2024 Cuma

AİLELERİ PERİŞAN OLDU

17 yaşındaki kızlardan 5 gündür haber yok, aileler perişan!

Isparta

Burdur’da okuyan 2 kız öğrenci sırra kadem bastı. 5 gündür haber alınamayan kızlar her yerde aranıyor. Aileleri perişan vaziyette “Gören olursa lütfen polise haber verilsin” diye haykırıyor.

Geçtiğimiz Pazar günü Antalya’da oturan, Burdur’daokuyan  Pelin Su Ç. İle okul arkadaşı Ayşe Nur A. buluştu. Devlete ait bir öğrenci yurdunda kalan kızlar, merkezdeolan bir cafede eğlendiler. Bu görünmelerinin ardından bir daha haber alınamadı.

Kız arkadaşlarının yurda gelmemesinden şüphelenen Ayşe Nur’un arkadaşlarından biri anne Derya Aydın’a telefon açarak, kızının yurtta olmadığını duyurdu. Bunun üzerine anne ile kız telefonda tartıştı. Tartışmarası sinirlenen Pelin Su ile arkadaşı Ayşe Nur, telefonlarını çöpe attı.Terminalden bir otobüse binen arkadaşlar, Serik Genpa Kavşağı’nda indikten sonrakayıplara karıştı.

Kızı Pelin’in babasından ayrı olan annesi Derya Aydın,kızlarının kayıp olduğunu polise bildirdiklerini ifade ederek, gören veya yerini bilenlerin yardımcı olmasını istedi. Kızı Pelin Su’ya seslenen Derya Hanım "Nefes alamıyorum. Sana hep ne derdim sen benim yaşam sebebimsin.Herkes hata yapar Su, ergenlik döneminde benim de hatalarım oldu. Kızgın değilim, dünyam lütfen beni ara. Bunu okuduğunu biliyorum. Benim umolursun" ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR