29 Mart 2024 Cuma

AHMET TURAL’DAN BİRLİK ÇAĞRISI

S.S. Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Göller Bölgesi Birlik Başkanı Ahmet Tural, son zamanlarda meydana gelen terör saldırıları nedeniyle birlik çağrısında bulundu.

Isparta

Ankara’da meydana gelen terör saldırısına tepki gösterenAhmetTural, Türkiye’nin zor bir süreçten geçtiğini ve böyle bir ortamdaberaberlikiçerisinde hareket edilmesi gerektiğini söyledi.  Tural, 7 Temmuz’dan bu zamanakadargerçekleştirilen terör saldırılarında 120’nin üzerinde güvenlikgörevlisinin(asker, polis ve korucu)şehit edildiğini söyleyerek, “Terörün veşiddetinülkemizin üstüne çöktüğü bugünlerde ülkemizin başkentinde, barışçıl birhalkbuluşması sırasında böyle birsaldırının gerçekleştirilebilmişolmasıvatandaşlarımızın can güvenliği adına son derece endişe verici.  Evlatlarımız bir bir şehit ediliyor.Terörünher türlüsünü lanetliyoruz. Kim tarafından yapıldığının bir önemiyok.Ciğerimiz yanıyor. Toplum olarak sağduyumuzu kaybetmemeliyiz"diyekonuştu.

TERÖR EYLEMLERİ BİRLİĞİMİZİ BOZMAYA YÖNELİK

Terör eylemlerinin ülkenin birlik ve beraberliğinibozmayayönelik olduğuna işaret eden S.S. Esnaf ve Sanatkarlar KrediKefaletKooperatifleri Göller Bölgesi Birlik Başkanı Ahmet Tural, “Hiçbirsorunşiddetleçözülemez. Şiddetten bir çözüm veya gelecek bekleyenlerin insanlıkdeğerleriylehiçbir bağlantısı olamaz. Buçirkin saldırıları gerçekleştirenler,terör veşiddet eylemlerinin hiçbir amaç için araç olamayacağını bilmelidirler.Bu zorgünleri birbirimize daha da kenetlenerek aşacağız. Bir olacağız,oyunubozacağız. Türkiye Cumhuriyeti’nin bu acı olayı en kısa süredeaçıklığakavuşturacağına inancımız tam. Patlamadahayatını kaybeden 97 vatandaşlarımıza ve bu zamana kadar şehitolan güvenlikgörevlilerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalardiliyorum” dedi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR