27 Nisan 2024 Cumartesi

AHMET SEKTİOĞLU İSTİFA ETTİ

Hafta sonundan bu yana ilçede dolaşan dedikodular gerçek oldu ve dün gece AK Parti İlçe Başkanının istifası istendi

Isparta

AK Parti Yalvaç İlçe Başkanı Ahmet Sektioğlu dün akşam gittiği İl Başkanlığı'nda Bölge Koordinatör Milletvekili Ahmet Koca Isparta'ya gelerek parti teşkilat yöneticileri ile bire bir görüşme yaptı. Yalvaç'tan İlçe Başkanı Ahmet Sektioğlu, Kadın Kolları Başkanı Lale Ünal ve Gençlk Kolları Başkanı Gökhan Şenol'da yer aldı.

Görüşmelerin ardından Ahmet Sektioğlu'nun, yönetim kurulunda görevli arkadaşlarını telefonla arayarak istifasını verdiğini belirterek kendilerinden helallik dilediği ileri sürüldü.

Bı iddianın doğru olduğu öğle saatlerine yaklaşılırken Sektioğlu'nun tüm parti yönetim kurulu üyelerini telefonla arayıp bugüne kadar vermiş oldukları hizmetten dolayı teşekkür etmesi ve istifasını açıklaması ile ortaya çıktı.

Yaşanan bu gelişmeler AK Parti Genel Merkezi'nin önümüzdeki ay yapılması planlanan kongrede Sektioğlu ile yola devam etmeyip başka bir isim üzerinde değerlendirme yaptığı şeklinde yorumlandı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ilahi adalet

24 Ekim 2017 Salı 17:19

arkadaşın biri ismail çevik demiş çok doğru demiş arkadaşım ismail çevik tüm il sendikasını buraya topladı bir şey çıkaramadı sendika genel merkezi bakan veysel eroğluna valiyi arattırıyo yine çare yok şimdi ilim yayma cemiyetinin toplantısına gidiyo **** hiç karede resim vermiyo orada el ayak öpmeler yerine geri gelmek için yalvarıyo buradan sayın vekilimiz süreyya sadi bilgiç'e sesleniyorum bunu buradan gönderin yoksa sizin hakkınızdaki söylemleri kulağınıza gelmedimi sayın vekilim

Yalvaçlı

22 Ekim 2017 Pazar 14:13

Yalvaç önemli olduğu için, akparti hem içeriden, hem dışarıdan her zaman karıştırılmıştır. Fetöcüler, devşirmeler, dinazorlar, rantçılar, ankaralılar ve ıspartalılar tarafından.Durumu gören dürüst insanlar da bırakıp gitmişlerdir.

Vatandaş

21 Ekim 2017 Cumartesi 15:00

Siyasette vefa diye bir şey kalmadı. Akpartide zaten hiç olmadı.

prekazi

21 Ekim 2017 Cumartesi 13:26

Darısı diğer partilerde koltuğu boş yere işgal edenlerde , darısı hem muhalifleri idare eden hem genel merkezi idare eden mhp li yöneticilerde. hade arslan parçaları. sizden onurlu bir duruş bekleyoz. sizler kendinizi iyi bilirsiniz. zikretmeye gerek yok

Yalvac

21 Ekim 2017 Cumartesi 08:34

İyi araştırın onu da sendıka baskani ismail cevik istifa ettirmiştir kesin bu isin icinden de o çıkar.

Özbayat gemeninden çoban

21 Ekim 2017 Cumartesi 00:51

Ben sanaa taaaaaa 2009 yılında demiştim ahmet efendi sizler koltuk sevdalısı menfaati için çalışan memursunuz sen ve ekibin yalvaca bir taş dikmediniz, ayrıca türkçülük bölücülük değildir ne mutlu Türk'üm diyene

Hasen

20 Ekim 2017 Cuma 19:51

ak partiye akp demekten kurtulamayan bürokratken emekliliği sonrası ak parti ilçe başkanı yapılması zaten sorundu.izleyelim bakalım ak partilimi akp limi.anın ,günün hakkını vermeyip gelecekte ne olabileceği nerelere atlayabileceğinin hesabı içinde olanlar bu partiye bu ilçeye bu memlekete bu ülkeye hiç bir şey kazandıramadı kazandıramazda.

Akpartiki

20 Ekim 2017 Cuma 17:34

Başkanlığa gelişi zaten katakulliyle olmuştu. Yalvaça da başkanlık süresince hiç bir faydası olmadı. Hidayet Başkandan sonra resmen ölü toprağı serpildi bu ekibin sayesinde. Yalvaçta Akpartiyi bitirdiler. İnşallah iyi bir başkan bulunur ve partiyi tekrar toparlar.

2 mağdur

20 Ekim 2017 Cuma 17:10

istifa ettigi iyi olmuş yalvaç nefes aldı hep kedni mahallesi sofulara çalıştı hep işe girecekler sofulardan alındı bu kadar milletin hakkı yendi bu kadar insan partiye gönül vermiş arkasından koşan insanlar ekmek bekledi ama o gitti sofuları doldurdu

hasan

20 Ekim 2017 Cuma 16:07

sıra zabuna da gelmeli

Samim

20 Ekim 2017 Cuma 14:54

merkeze ne zaman sıra gelecek? Fetö dernekleri ile ilgisi olanlar....?

Memleketini Seven,Davasına Sahip Çıkan Gerçek AK P

20 Ekim 2017 Cuma 14:44

İstifa etmekten geç kaldı. Ne faydası oldu ki partiye ve Yalvaça zarar vermekten başka birşey yapmadı.İlçe başkanlığına Sektioğlu geldiği günden bu yana Yalvaçda Ak Parti kayboldu resmen, gelir gelmez ilk işi partiyi karıştırmak olduğu gibi partiye hiçbir hizmet yapmadı. Kısacası ne eski ilçe başkanı sektioğlu nede şimdiki kadın kolları başkanı Ak Partiyi rezil rüsva ettiniz başkada birşey yapmadınız. Bize AK PARTİYİ SEVEN VE GERÇEK HİZMET YAPACAK İNSANLAR LAZIM.Bir dönem önceki Başkanlar gibi..

Yalvacli

20 Ekim 2017 Cuma 13:29

Iyi olmuss ne faydasi oldu ki

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR