26 Nisan 2024 Cuma

AĞRILARI ŞEHİR HASTANESİNDE SON BULDU

AĞRILARI ŞEHİR HASTANESİNDE SON BULDU

Isparta

Isparta Çukur Köyü'nde yaşayan 66 yaşındaki Elif Demiralay uzun zamandır devam eden böbrek ağrıları için  hastanelere başvurdu. Hastanelerde yapılan tetkiklerde sol böbreğinde 10 cm tümör tespit edildi. Böbrek damarlarına çok yakın olduğu için operasyonu oldukça riskli  bulunmuş ve yapılamamıştı.

Isparta Şehir Hastanesi Üroloji Kliniğine aynı şikayetle başvuran Elif Demiralay’a Üroloji Uzmanlarından Op. Dr. Kahraman Topsakal, ve Op. Dr. Murat ÇİLOĞLU tarafından ilk kez yapılan Radikal Nefrektomi Operasyonu yapılarak sağlığına kavuşturuldu.

1 günde ayağa kaldırılan ve taburculuğu planlanan Elif Demiralay, uzun zamandır ağrılardan dolayı sağlıklı olmadığını dile getirerek, “Isparta Şehir Hastanesine başvurduğumda Kahraman Bey ve Murat Bey ameliyat olmam gerektiğini söylediler. Dün ameliyata alındım, bugün yürüyorum. Hastaneye yattığım andan itibaren doktorlarım  , sağlık çalışanları  ve hastane personelinin ilgi alakası çok güzeldi. Hepsine teşekkür ederim” diye konuştu.

Op. Dr. Kahraman Topsakal ve Op. Dr. Murat Çiloğlu'da Isparta Şehir Hastanesi Üroloji Kliniği olarak  perkütan böbrek taşı ameliyatı gibi kapalı (endoskopik)ameliyatlar kapalı ve açık prostat ameliyatları ve her türlü açık ve kapalı ürolojik ameliyatlar yapıldığını belirttiler.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

sade vatandaş

18 Nisan 2019 Perşembe 09:57

hemşehrime geçmiş olsun... emeği geçen tüm doktorlara ve sağlık çalışanlarına teşekkürler

garip

18 Nisan 2019 Perşembe 08:47

hemşehrime geçmiş olsun emeği geçen doktorlara ve tüm sağlık personeline teşekkürler...

Ahmet sezgin

17 Nisan 2019 Çarşamba 14:55

Sizinle gurur duyuyorum kahraman hocam

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR