19 Nisan 2024 Cuma

AĞIR ABİ FORMÜLÜNDE FLAŞ GELİŞME!

AK Parti'de partinin önemli isimlerinin İstanbul ve Ankara'dan aday olması bu illerin listesinde sıkıntıya neden oldu. Genel Merkez 'Ağır abi' olarak tabir edilen bu isimleri başka illerden aday göstermekte buldu. Peki ya Isparta'ya hangi isim aday olarak gönderilebilir.

Isparta

Adayların büyükşehirlerde yoğunlaştığı AK Parti'de,teşkilatta 'ağır abi' olarak tabir edilen bazı isimler, seçim bölgelerinden farklı şehirlerden aday olacak. Bu isimler böylelikle aday gösterildikleri illerde de AK Parti'ye ilginin artmasını ve teşkilatın canlanmasını sağlayacak.

AK Parti'de önemli isimlerin Ankara ve İstanbul gibi büyükşehirlerden aday olması bu illerin listelerinde sıkışmaya neden oldu. Bu gelişme üzerine Genel Merkez, "Ağır abi" diye tabir edilen bazı isimleri başka illere gönderme kararı aldı.

AK Parti, önemli isimlerin büyükşehirlerde yoğunlaşması nedeniyle 2011 seçimlerine benzer bir yönteme başvurdu. Buna göre partinin ağırtopları kendi seçim bölgelerinde değil, farklı seçim çevrelerinden adaygösterilecek.

CANLILIK KATACAKLAR

Başbakan Yardımcılarından Numan Kurtulmuş ve Yalçın Akdoğan,Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül, Ar-Ge Başkanı Ekrem Erdem, Ekonomi İşleri Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Muş, Mali ve İdari İşler Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Nebati gibi isimlerin illere gönderileceği belirtildi. Bu yöntemle hem büyükşehirlerdeki yoğunlu kazaltılacak hem de diğer şehirlerde bir canlanma sağlanmış olacak. 2011'de de uygulanan yöntemle teşkilat canlanacak.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

kral

25 Mart 2015 Çarşamba 23:49

önçelikli olarak yorumların çoğunu yazan arkadaşlar biraz saygı yı aşarak hadsizleşiyorlar Süreyya bey şuandaki milletvekilimizdir saygılı olalılmeleştirinin dozajını iyi ayarlayalım seçim yaklaştı ama hala insanların aklındaki sorular çözüme ulaşmadı nedenmi 7 nisan insanları sabırsızlığa itiyor sabır gerek ısparta ıspartalı halkımız uyumayalım bizim sıkıntılarımızın bir çoğu bürokrasinin çalışmamasıdır en başta vali hiç kimse valiye laf söyleyemiyor vali mülki amir yani ıspartanın başı ama

imparator

27 Mart 2015 Cuma 03:22

peki neden hala görevde bu mevcut vekillerin görevi değilmi ıspartaya en layık şekilde hizmet edecek bürokratları getirmek bakınız burdur milletvekili bayram bey bu konuda titiz burdurlu olmayana zorunlu kurumlar hariç kesinlikle barındırmaz.bayram beyi örnek almak lazım ve aynısını ıspartada uygulamak gerekir.

bomba32

25 Mart 2015 Çarşamba 21:15

2 suat nalıkırık (Romen Açılımı)3 sait dilek (Kürt Açılımı)4 pınar taner Topsakal (Sözde uygulanan Bayan Kontenjanı)

ISPARTALI

25 Mart 2015 Çarşamba 21:02

diğer iller ağır abe de ıspartamız hafif abe formülümü uygulanaçak

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR