20 Nisan 2024 Cumartesi

AFRA TAKDİR ALMIŞTI, KARNESİNİ ALAMADI!

AFRA TAKDİR ALMIŞTI, KARNESİNİ ALAMADI!

Isparta

İmam Hatip Orta Okulu (Hilmi Dilmen) öğrencisi Afra Özkan’ın trafik kazasındaki vefatı bütün okulu hüzne boğdu.  Isparta’da 5 Haziran Pazartesi  günü saat 09.00 sıralarında İstanbul Caddesi (Çünür Yolu) Iyaş Bulvar önünde meydana gelen trafik kazasında bir otomobil tarafından çarpılan 12 yaşındaki Afra Özkan, kurtarılamamıştı. 

                Afra’nın okulunda dün yas vardı. Okul idaresi, öğretmenler ve öğrenciler, trafik kazasında hayatını kaybeden Afra Özkan’ın masasını karanfillerle donattılar.Karnesini masasına bırakan okul yetkilileri, İmam Hatip Orta Okulu’nun en başarılı öğrencilerinden birini kaybetmenin üzüntüsünü yaşadılar. Afra, çok büyük sevinç yaşayacağı günde maalesef karnesini alamadı.

                Isparta İmam Hatip Orta Okulu Müdürü Hasan Oruç, öğrencileri Afra Özkan’ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi. Afra’nın 6/A öğrencisini olduğunu ve takdir aldığını belirten Müdür Oruç, “Afra çalışkan ve çevresine örnek bir öğrenciydi.Şen şakrak, cana yakın bir kişiliği vardı. Okulumuzun başarılı öğrencilerindendi. Babası Pamuk Şeker işiyle uğraşırdı. Afra’ya babasını IYAŞ’ta görürdüm. Afra’yı trafik kazasında kaybettiğimizi duyunca çok üzüldük.Bütün okul hafta başından bu yana kendimize gelemedik. Mekanı cennet olsun”dedi.

                Bu arada Afra’nın cenazesi Davraz Mahallesi Pazar Camii’nden kaldırıldı. Cenazeye Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Miyda

16 Eylül 2017 Cumartesi 13:18

Aynı okuldaydık sonradan ben o okuldan ayrılınca gec duydum Allah rahmet eylesin

Ad

10 Haziran 2017 Cumartesi 19:21

Guzel kizimiza cok dua ettik. Rabbim ailesine sabur versin.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR