29 Mart 2024 Cuma

AFERİN SİZE ÇOCUKLAR

AFERİN SİZE ÇOCUKLAR

Isparta

Isparta’nın Yalvaç ilçesi Koruyaka ortaokulunda öğrenciler çevre kirliliği farkındalığına dikkat çekmek için okul bahçesinde çöp topladı.

Sıfır atık projesi kapsamında okul ve çevresinde çöp toplayan öğrencilere Okul Müdürü Ercan Aksu ve Türkçe Öğretmeni Rabia Yaman ve Türkçe öğretmeni Mehmet Semerci de öğrencilere eşlik etti. Türkçe öğretmeni Rabia Yaman, projemizin amacı öğrencilerde temiz çevre bilinci oluşturmak özellikle geri dönüşüm sıfır atık projelerine destek için de böyle bir etkinlik yaptıklarını söyledi. Yaman; ‘Öğrencilerin bir çoğu plastik kağıt vb. geri dönüşüm ürünlerinin geri dönüşebileceğinden habersizdi. Derslerimizde bunun ön bilgisini vererek yola çıktık. Şimdi öğrencilerimiz daha bilinçli ve çevreye olan sorumluluklarının farkındalar” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Hüseyin

13 Nisan 2019 Cumartesi 22:34

Tebrik ederim hepinizin eline sağlık çocuklar lakin öğretmenleriniz orada 1 paket kullan at eldiven tedarik etmeyi düşünemediler mi ?

Mustafa Dinç mdinc1956@gmail.com.

13 Nisan 2019 Cumartesi 21:12

Sayın bu projemizi emeli bir okul müdürü olarak destekliyorum. Tebrik ederim. Ancak bu proje o koyun tamamına yapılsa daha etkili olur . Öğrencilerimize doktor eldiveni. maske. Poşet verilirse onay dahilinde. Maske eldiven çöp poşetinin bedeli adet verirseniz. Karsilarim

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR