18 Nisan 2024 Perşembe

ADI EN GÜZEL YERE VERİLECEK!

ADI EN GÜZEL YERE VERİLECEK!

Isparta

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın beraberinde MHP’li Belediye Meclis üyeleri birlikte İstanbul’daki hain terör saldırısında şehit olan Durmuş Öcal’ın evine giderek babası Şerafettin Öcal’a başsağlığı diledi.

 

Şehit Durmuş Öcal’ın babası Şerafettin Öcal, Başkan Günaydın ve heyetini taziye çadırının kapısında karşıladı. Baba Öcal Başkan Günaydın’a sarılarak bir süre gözyaşlarını tutamadı. Ziyarette Başkan Günaydın şehit babası Öcal’a özel yaptırttığı Türk bayrağını hediye etti.

 

Başkan Günaydın burada baba Öcal’a, vatan için gözünü kırpmadan canını veren şehit Durmuş Öcal’ın ismini nereye isterse oraya vereceklerini söyledi. Baba Öcal da Başkan Günaydın’a teşekkür ederek, şehit oğlunun Türk milletinin kalbinde ebediyyen yaşayacağına inandığını belirtti ve, “Sizin en uygun yere oğlumun adını vereceğinizden hiç şüphem yok” dedi.

 

Başkan Günaydın ayrıca, 18 Aralık Pazar günü Gökkubbe Fuar Merkezi’nde tüm şehitlerimiz için bir mevlidi şerif okutacaklarını söyleyerek,şehit babası Şerafettin Öcal adına tüm Isparta’yı Gökkubbe’ye beklediğini kaydetti.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Omer hoca

15 Aralık 2016 Perşembe 11:33

....ISPARTA ŞEHİT DURMUŞ ÖCAL BOLGE HASTANESİ..... YIGIDE yakisir layikti

mehmet boyacı

14 Aralık 2016 Çarşamba 11:35

sayın başkanım bu 281 caddeye sızler uygun görürsenız kardeşimizin ismını nede olsa beledıyemıze ayıt yol

Sinan pala

14 Aralık 2016 Çarşamba 09:15

Sayın Başkan bu genç şehidimizin ismini şehir hastanesine verilemezmi inaniyorumki vatandaşlarımızda bunu olumlu karşılayacak bunu bir kamuoyu oluşturarak gündeme getirilirse bence olur haydi ısparta destek zamanı şehidimizin ismini en güzel yere verelim

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR