28 Mart 2024 Perşembe

ADAYLIĞINI HALK İLE AÇIKLAYACAK

MHP Isparta Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Uçman, milletvekilliği aday adaylığını vekaletine talip olduğu Isparta halkının içinde açıklayacak.

Isparta

Seçim çalışmalarıyla kamuoyunun takdirini toplayan MHP Milletvekili Aday Adayı, Hüseyin Uçman, diğer aday adaylarından farklı olaraka çıklamasını  halkın içinde yapacak.Uçman, 14 Mart Cumartesi günü saat 15.00’da Belediye İş Hanı önünde  partisinden, milletvekilliğine talip olduğunu duyuracak.

ISPARTA  13 YILDIRKAYBETTİKLERİNİ MHP İKTİDARIYLA GERİ ALACAK

MHP Milletvekili  AdayAdayı Hüseyin Uçman, yaptığı açıklamada “Allah vekilliği nasip ederse kendini değil kentini düşünen, dokunulmaz değil dokunulan, kapısı çalınan değil kapıçalan vekil olacağımıza  dari halkımıza söz verdik. İşte bu nedenle milletin vekilliğine talip olduğumuzu da halkıniçinde açıklamaya karar verdik. 7 Haziran Milletvekilliği seçimleri Türkiye’nin dönüm noktası olacak seçimdir.  Ülkenin bölünmez bütünlüğünün garantisi MHP’dir. Emperyalist güçlerin kuklası olmayı kabullenenler varsa devletimizin ve milletimizin bütünlüğünü koruyacak olan MHP’dir . Türk milleti sahpsiz değildir Milletin umudu MHP’dir.  Partimizin iktidar yürüyüşünde,  bir tuğla da biz koyalım diyerek bu yolaçıktık. Isparta  13 yıldır kaybettiklerini MHP iktidarıyla  geri alacak. Şimdiden bunun sözünü veriyor, tüm  halkımızı aday adaylığı açıklamamıza bekliyoruz” dedi.   

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

OKUR

12 Mart 2015 Perşembe 14:32

EVET TARAFSIZ VE OBJEKTIF GAZETECILIK YAPMAK ZOR DEGILMI?

türkücü

12 Mart 2015 Perşembe 11:53

yorum ekle var da eklediğin yok bomba 32 çok sevgi sözcükleri alıyor oylar mhp ye gitmesin diye yayınlamıyorsunuz dimi :)))

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR