26 Nisan 2024 Cuma

ADAY ADAYLARINDAN SENET ALDIM

ADAY ADAYLARINDAN SENET ALDIM

Isparta

CHP İl Başkanı Ahmet Kürkçü, yerel seçimler öncesi partisinde Belediye Başkan aday adayı olan kişilerden ‘aday olmasa bile seçimlerde çalışacağına dair’ taahhüt olarak senet aldığını söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Ahmet Kürkçü, dün akşam BLT Türk Televizyonunda yayınlanan ‘Gerçek Gündem’ programının konuğu oldu ve programda partisi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

KÜRKÇÜ; “ADAY ADAYLARIMIZDAN İMZALI SENET ALDIM”

Açıklamalarında ilginç çalışmalara da değinen Başkan Kürkçü, yerel seçimler öncesi partisinde Belediye Başkan aday adayı olan kişilerden ‘aday olmasa bile seçimlerde çalışacağına dair’ taahhüt olarak senet aldığını söyledi. Kürkçü açıklamasında; “Bilindiği gibi, hemen hemen her partide olduğu gibi bizim partimizde de yerel seçimler öncesi aday adayı olan arkadaşlarımız çıktı. Yine her partide olduğu gibi bir aday adayı arkadaşımız aday gösterilmediği zaman partisine küser ve geriye çekilir. Oysa ben istiyorum ki, aday adayı olan arkadaşlarımız aday gösterilmeseler de partimizin birer neferidir ve seçimlere kadar canla başla çalışması normaldir. İşte bunu sağlama için yerel seçimler öncesi aday adayı olan arkadaşlarımızdan seçimlere kadar çalışacaklarına dair imzalı senet taahhüdü aldım. Bunun da partimiz adına yararını gördüğümüzü söyleyebilirim” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

MARDİN/47

28 Kasım 2019 Perşembe 21:03

yavvvvvvvvvvvv benim chp=ip,=hdp,=perinçek=ödp, Yani hiiiiiiiiiiiiiiiç kanım kaynamıyor yavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv. akp lide değilim.

M. Ali Dolapçı

28 Kasım 2019 Perşembe 18:51

şu anki CHP'nin AKP'den farkı yok sadece kayıkçı kavgası yaparak bu ucube düzenin devam etmesini sağlıyorlar. Tüm partiler, genel başkanlar tarafından belirlenen milletvekilleriyle Mecliste temsil ediliyorlar, parti genel başkanlarını ise genellikle egemen güçler belirliyor. biz sadece göstermelik seçim yapıyoruz. Ağzımıza sürülen bir parmak bal ama kovanları ****ürenler başkaları

Tarkan Ç

28 Kasım 2019 Perşembe 13:10

Kendi belediye başkanı adayını töhmet altında bırakıp Yusuf Ziyayı desteklediklerini söyleyen bu adam ve zihniyeti CHP de olduğu sürece CHP den bir şey olmaz.Genel başkanları bile Canlı yayında söylediklerini inkar edip S gibi kıvrık olmadı mı?

Ispartali

28 Kasım 2019 Perşembe 10:37

Chp birsey olmaz hazir elinizdeki bir vekilude kaptıydınız akp aktif siyaset yapamıyorsunuz hepiniz içinize kapaniksinhz yeni secilecek il yonetimide ayni olacak belli soz verdiniz mi yapacaksınız arkadas

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR