19 Mart 2024 Salı

ADALET VE KALKINMA PARTİSİ YENİŞARBADEMLİ İLÇE KONGRESİ YAPILDI

ADALET VE KALKINMA PARTİSİ YENİŞARBADEMLİ İLÇE KONGRESİ YAPILDI

Isparta

 

Adalet ve Kalkınma Partisi Yenişarbademli 6. Olağan Kongesi Yapıldı.

Kongreye Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı Süreyya Sadi Bİlgiç, Isparta Milletvekili Said Yüce, İl Başkanı Osman Zabun, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat İl Genel Meclisi Üyesi Nail Yaşar Akgül ve Partililer ile birlikte Cumhuriyet Halk Partili Belediye Meclis üyeleri de katıldı.

İl Başkanı Yaptığı konuşmada "Yenişarbademli bizim atalarımızın, dostlarımızın memleketi tarihinde en güzel hizmeti hükümet olarak biz veriyoruz. Ama verdiğimiz hizmetlere maalesef sahip çıkamıyoruz başkaları sahip çıkıyor. Hizmeti veren biz sahip çıkan başkaları" dedi.

Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç ise konuşmasında " sizler hepiniz ata dostumuzsunuz. Yenişarbademli'nin bu durumunu görüpte üzülmemek elde değil. Bir Kanadı değil bütün kanatları kırık. Görüyoruz ki yeterince hizmet alınamıyor. Önümüzdeki Yerel ve genel seçimlerde bu kötü gidişatı hep birlikte değiştireceğiz. Kimseyi ötelemeyeceğiz. Bizim Partimiz herkesi kucaklayan bir partidir. Ne hikmetse biz hizmeti veriyoruz ama sahip çıkamıyoruz. Bu hizmetlere başkası sahip çıkıyor" dedi.

Kongrede tek aday olan Ali Nadir Macit tekrar İlçe başkanı seçilerek güven tazeledi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Derin DEVLET

11 Eylül 2017 Pazartesi 14:03

Yenişara hangi yüzle gelmişler , özellikle said dilek.. kimdir....

Yenişarbademlili

10 Eylül 2017 Pazar 21:30

Herkes hep tek aday mı giriyo anlamadim degisik kanlar lazim yenisarbademliye orasi bir ilce kongrenin yapildigi yere bakin

Vatandaş

10 Eylül 2017 Pazar 15:37

O eski samimi hava ve katılım var mı ?

Çete

10 Eylül 2017 Pazar 00:07

Metal yorgunluğu seçmen de böyle giderse Akparti 'ye oy vermeyeceğim değişen bir şey yok. Çete çöreklenmiş devam ediyor.

değişim

09 Eylül 2017 Cumartesi 16:02

Şunu anlayamıyorum o güven tazeledi bu güven tazeledi cumhurbaşkanın metal yorgunluğu yaşadaığı dediği yöneticiler kim acaba kimse değişmiyor kaç ilçe oldu ama hiçbir başkan değişmedi il başkanıda değişmez herhalde

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR