25 Nisan 2024 Perşembe

Acımız büyük…

Başkan Aybatılı, terör saldırısını kınadı

Isparta

Isparta Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Aybatılı da bir yapılan hain saldırıyla ilgili bir açıklama yaptı. Türk milletine başsağlığı dileyen Başkan Aybatılı, hain saldırıları da lanetlediğini söyledi.



YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

eğitim şart

19 Şubat 2016 Cuma 14:06

cahillikten öte işsizlik var ama fark var tabiiki. yalnız unutmamak gerekir ki, üniversiteli işsizlerimiz de var. bunlar lisede iken mesleki vasıflar kazanarak üniversiteye gitselerdi, işsiz kalma riski olmadan kariyer yaparak müteşebbis ruhla başkalarına da istihdam oluştururlar. bu terörün doğusu batısı yok. işsizliğin ve eğitimsizliğin çok yükselmesinin sonucu terör de yükselir. bir de dışarıdan besleyen sebebler ile mücadelesi yapılmalıdır

esnaf odaları başkanları etkin oldu

19 Şubat 2016 Cuma 12:18

meslek liseleri can çekişiyor. sayın aybatılı konuya sahip çıkıp gerekeni yapacağız dedi. esnaf odaları birliğine bağlı oda başkanları, istihdamda çok ihtiyaç duydukları bölümlerin meslek liselerinde kapatılmış olduğunu öğrenince sıkıntılarını birlik başkanı aybatılıya ilettiler. gelişmeleri takipliyoruz. meslek liseleri için çok güzel çalışmalar varmış, oda olarak bu çalışmaların neticesini görmek istiyoruz.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR