16 Nisan 2024 Salı

ACİL DEĞİLSE GELMEYİN UYARISI

ACİL DEĞİLSE GELMEYİN UYARISI

Isparta

Sağlık Bakanlığı, koronavirüsün (Covid-19) yayılmasını önlemek amacıyla Dünya Sağlık Örgütünün önerileri de dikkate alarak önlemler almaya devam ediyor.

Bu kapsamda diş tedavileri sırasında ortaya saçılan damlacıklar, virüslerin yayılmasını kolaylaştırdığı için acil durum arz etmeyen diş tedavilerinin ertelenmesi uyarısında bulunuldu.

Çapraz enfeksiyon açısından koruma önlemleri büyük önem taşımaktadır. Sağlıklı kişiler enfeksiyon kapabilir; hastalıklı kişiler virüs bulaştırabilir. Acil olmayan diş tedavileri dışında, geçiş dönemi süresince Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesine başvurmamanızı öneririz.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

karaagaclı

20 Mart 2020 Cuma 10:21

1 yıl önce sdu tıp da full implant yaptırdım,bittikten yaklaşık 2 ay sonra ağzımdaki protez paramparça oldu gülmeye utanır oldum ağzimdaki demirler ortaya çıkıyor, 8 aydır ne tedavi ediyorlar nede bir çaresine bakiyorlar,full implant parasını alana kadar değerli beyefendi olduk,8 aydır yok hoca anakara da yok toplantıda yok burada değil tam 8 ay oldu,sanki eskiden ilgileniyorlardı da şimdi ilgilenir oldular..Prof.Sua Hoca keşke bu mesajı okusan da diyorum.....Artık Randevu versen ..

Hasta

19 Mart 2020 Perşembe 17:33

Sanki gelsek düzgün tedavi yapacaksınız

Atakan

19 Mart 2020 Perşembe 14:35

Zaten acil durumda da bakmıyorlar. Boşa gıtmeyin.

Memis ozturk

19 Mart 2020 Perşembe 12:40

Benim her yerim agrıyor yok mu tedavısi nerde adalet

bunu YAYINLAMA admin.derdimi dememi bile kınıyor c

19 Mart 2020 Perşembe 12:07

üzüntüden dişlerim çürümeye sallanmaya başladı..ayaklarım tutmuyor yürüyemiyorum artık..ve hiçkimsem yok!hastaneye gidebilecek durumda zaten değilim, şimdi de hepten gelmeyin diyorlar..bu durumdaki insan ne yapsın, aklınımı oynatsın canına mı kıysın??çoluk çocuğumu uzaklara savurdu yapayalnız ölüme terkettiler beni..bu anne kanser tetkikleri için keteme gönderilmiş anne! niye benim hayatımı darmadağın ettiler!niye beni yapayalnız ölüme terkettiler! niye kıydılar benim canıma!

Dr.

19 Mart 2020 Perşembe 11:28

Tıp fakültesinde de hocalar dönersermaye ve performans derdine düşmüş durumdalar.Allah akıl fikir versin.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR